• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı yardımcı olun kızlar gecikme olmadan böyle çıkar mı

Testi daha önce hiç duymadım ama ilk beş dakika içinde çıktıysa kan verip teyit edebilirsiniz Beta HCG önce kana sonra idrara geçer testinizde bir sorun yoksa muhtemelen gebesiniz gönlünüzce olsun 🫶
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ama cuma günü tekrardan evde testle tekrarlamak istiyorum pazartesi kan veririm Büyük ihtimal hani ne kadar gün geçerse o kadar kar benim için hani en azından bir şeyler daha çok netleşir Mayıs ayında bebeğimi kaybettim ben 2 aylık kalbi durdu kürtaj oldum onu ilk öğrendiğimde de aynen bu şekilde çıkmıştı ama o geç döllenmedi onda adetin 1 hafta gecikmişti aynen bu şekilde çıkmıştı o yüzden bir sevindim ama yine tam net belli olmadığı için bir duraksıyorum İnşallah bakalım yani cuma günü evdeki testte daha koyu olmasını bekliyorum pazartesi günü de kan veririm nasip olursa ben de bu testi ilk defa duyuyorum

Artımed kaset test ile yaptım gecikmem yok bugün olmam gerekirdi ama benim gecikmem olmaz gününde olurdum 1 yıldır bekliyoruz olmadı bu ay rahim filmi de çekilmiştim ama sorun bende çıkmadı
İmkanın varsa başka bir marka ile tekrar denesen daha iyi olur. Bu marka ben dahil bir çok kişide yalancı pozitif göstermişti maalesef

Benim de günüme 2 gün var ve bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı bakar mısınız var mı acaba
Bence sen de hamilesin canım ay çok emin konuşuyorum bir şey söyleyeyim mi ben şu anki hamileliğimi dahi adetten 2 gün geçtikten sonra mı 3 gün geçtikten sonra ayrıldı herhalde bu şekilde son derece silik ve kimsenin inanmak istemeyeceği bir Tesla falan öğrendim ben tüm hamileliklerimi böyle öğrendim hiçbirini kop koy kırmızı bir çizgi ile falan öğrenmedim yani

Bence sen de hamilesin canım ay çok emin konuşuyorum bir şey söyleyeyim mi ben şu anki hamileliğimi dahi adetten 2 gün geçtikten sonra mı 3 gün geçtikten sonra ayrıldı herhalde bu şekilde son derece silik ve kimsenin inanmak istemeyeceği bir Tesla falan öğrendim ben tüm hamileliklerimi böyle öğrendim hiçbirini kop koy kırmızı bir çizgi ile falan öğrenmedim yani
Ya ağzından bal akıyor resmen çok teşekkür ederim canım benim İnşallah yarın sabah testi tekrarlayacağım koyulaşır büyük ihtimalle İnşallah vardır yani çok teşekkür ederim Güzel düşünce ve dileklerin için senin bebeğin de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🌸

Bu sabah tekrarladım testi canım bu şekilde çıktı alttaki sabah yaptığım testbi tık koyu sanki

Eklentiler

• IMG_20251121_081133.webp
    IMG_20251121_081133.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 29
canimm hangi markayla yaptin birde gecikmen var mi? benim bu ay 4 gun gecikmem oldu bende pozitif gordum ama ertesi gun adet oldum eger yarin olmazsan sabah hemen kan vermeni öneririm
Kizlar size bir şey sorucam 4 ay önce kormusaisz ilişki yaşadım ondan sonraki gün regl oldum ve bu ay4 ayım ve her ay regl oluyorum ilk testte silik çizgi çıkmıştı ve şuan mide bulantısı az arada 1 gün oluyorsa 3 4 gün omuyir ve baş ağrısı yüzümden kilo almışım yeni işe başladım acaba günde 3 öğün yemek yediğim için mı yoksa bilmiyorum hamilemiyim ben 1 hafta önce regl olmama 1 gün kala gene erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Kizlar size bir şey sorucam 4 ay önce kormusaisz ilişki yaşadım ondan sonraki gün regl oldum ve bu ay4 ayım ve her ay regl oluyorum ilk testte silik çizgi çıkmıştı ve şuan mide bulantısı az arada 1 gün oluyorsa 3 4 gün omuyir ve baş ağrısı yüzümden kilo almışım yeni işe başladım acaba günde 3 öğün yemek yediğim için mı yoksa bilmiyorum hamilemiyim ben 1 hafta önce regl olmama 1 gün kala gene erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
yok canim negatif ciktiysa gebelik yoktur 4 ay gecmis ve her ay duzenli regl olmussun kafamda soru isareti varsa kan verirsin ama gebelik bence yok

Pamuk idrarı iyice emdiği için belirginleşmistir. Bence kan verin artık varsa çıkacaktır 💕
Pazartesi kan vereceğim nasipse canım salı günü çıkar sonuç sağlık ocağında vereceğim 1 gün sonra çıkıyor ama sabah testi tekrarlarim pazartesi koyulugu takip etmek icin

Back
X