• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı yardımcı olun kızlar gecikme olmadan böyle çıkar mı

Goguslerim hasas normalde hic boyle olmaz yani regli zamanim da bile kasiklarimda sizi seklinde agri oluyor arada sirada beyaz akintim oldu 2 gun falan suan hala goguslerimde sizlama var birde ani hareket yapinca oksurunce falan kasigima igne batiyor gibi oluyor
Umutlandırmak istemem ama kasıkta iğne batması bende de oldu

Umutlandırmak istemem ama kasıkta iğne batması bende de oldu
Benim her ay bi kez oluyor aslinda o ama yani ilk hamileligimde hic bir belirtim yoktu kizimda yani sadece oturdugum yerden ani bi kalkis yaptim batma oldu sonra arkadasim kucaklamisti beni tam kasik bolgemden o gun 3 saat falan sol kasigimda agri oldu bacagima inen sonra adet gunum de kasiklarimda ve belimde adet olacak gibi yanma seklinde agri oldu bide koku hassasiyeti vardi canin istemesin komsular bisy yapiyormus normalde cok fazla seven bi insan degilim onu cok istemistim o gun sonra verdiler ama yemedim istegim gecmisti boyleydi ama bu sefer farkli belirtiler var anlayamadim

Benim her ay bi kez oluyor aslinda o ama yani ilk hamileligimde hic bir belirtim yoktu kizimda yani sadece oturdugum yerden ani bi kalkis yaptim batma oldu sonra arkadasim kucaklamisti beni tam kasik bolgemden o gun 3 saat falan sol kasigimda agri oldu bacagima inen sonra adet gunum de kasiklarimda ve belimde adet olacak gibi yanma seklinde agri oldu bide koku hassasiyeti vardi canin istemesin komsular bisy yapiyormus normalde cok fazla seven bi insan degilim onu cok istemistim o gun sonra verdiler ama yemedim istegim gecmisti boyleydi ama bu sefer farkli belirtiler var anlayamadim
Her gebelik farklı oluyor belirti farklı oluyor

Back
X