• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı yardımcı olun kızlar gecikme olmadan böyle çıkar mı

Geçen ay tedavi için doktora gittik eşimle bana rahim filmi çekildi sorun yoktu eşimde biraz sorun çıktı hemen de kaldım galiba kafamdan neden olmuyor düşünceleri çıktı ve rahim filmi de etkili oldu diye düşünüyorum
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰 benimde bat 7 Aralık. Kasıkta batma tarzı Ağrı oldu bu kaç gündür. Göğüslerim şişik ve ağrıyor. Bi de sık idrara çıkma vardı. Bugün ne kadar erken olsa da bş test yapmak istedim. Artımed erken gebelik testi. Çok çok silik çizgi çıktı. Elimde bi de artımedin kaset testi var onu da yarın sabah yapmayı düşünüyorum

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰 benimde bat 7 Aralık. Kasıkta batma tarzı Ağrı oldu bu kaç gündür. Göğüslerim şişik ve ağrıyor. Bi de sık idrara çıkma vardı. Bugün ne kadar erken olsa da bş test yapmak istedim. Artımed erken gebelik testi. Çok çok silik çizgi çıktı. Elimde bi de artımedin kaset testi var onu da yarın sabah yapmayı düşünüyorum
Bende regl tarihimden 10 gün önce kasık ağrısı oldu batma gibi sonra da sinirliydim çok normalde o kadar olmazdım ve garip şekilde sürekli esniyordum ama hiç anlamadım bende artımed kaset test ile yaptım silik çıktı ama bat tarihimde yaptım inşallah hamilesindir canım duam seninle 🙏

Back
X