• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı yardımcı olun kızlar gecikme olmadan böyle çıkar mı

Arkadaşlar merhaba. Bu testler hakkında hiçbir fikrim yok. Adetimin 3.gün gecikmesindeyim. Miratech erken gebelik testi yaptım 3.dakikada ilk görseldeki gibi çıktı, sonrasında ise tertemiz hiçbir şey gözükmüyor. Gebelik yok sanırım değil mi? Yardımcı olursanız çok sevinirimm🌸
IMG_9579640C-FCF4-47DE-96A8-2A5199E4BECD.webp

Eklentiler

• IMG_4462.webp
    IMG_4462.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba hanımlar, bugün regl olmam gerekirdi olmadım test yaptım hafif çizgi çıktı sizce var mı hamilelik hiç belirtim yok hastalık belirtilerim var sadece
Benim de ilk dersim böyle çıkmıştı ama şu an koyulaştı ve adetime o zaman altı gün falan vardı ovülasyondan 8-9 gün sonra falan yapmıştım

Eklentiler

• IMG_2037.webp
    IMG_2037.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_2216.webp
    IMG_2216.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 8
Arkadaşlar merhaba. Bu testler hakkında hiçbir fikrim yok. Adetimin 3.gün gecikmesindeyim. Miratech erken gebelik testi yaptım 3.dakikada ilk görseldeki gibi çıktı, sonrasında ise tertemiz hiçbir şey gözükmüyor. Gebelik yok sanırım değil mi? Yardımcı olursanız çok sevinirimm🌸Eki Görüntüle 3681786
Bence var canım kan testi ver ilk dakikalarda çıkan önemli

Bugün kan verdim betahcg 2 den düşüktü yani negatif. Bende bu artımed yüzünden umutlandım boşuna
Umutsuz olmayın ben doktora gitmiştim kistim vardı beta isteyelim ama bence hamile değilsin dedi 1.35 çıktı ben şüphelendim benim her zaman 0.1 çıkardı ertesi gün test yaptım predictor çok silik çizgi çıktı bir sonraki gün kan vermeye gittim değerim 19 du ne zaman yerleşeceği belli olmuyor canım

3. dakikada böyle olduktan sonra bembeyaz ama hiçbir şey gözükmüyor sonrasında da çizginin kalması gerekmez miydi kafalar çok karışık🥲 hâlâ da gelmedi reg
Evet sonrasında kalması lazımdı çizginin bir gün daha bekle kan ver yada farklı marka test alıp yapabilirsen

Umutsuz olmayın ben doktora gitmiştim kistim vardı beta isteyelim ama bence hamile değilsin dedi 1.35 çıktı ben şüphelendim benim her zaman 0.1 çıkardı ertesi gün test yaptım predictor çok silik çizgi çıktı bir sonraki gün kan vermeye gittim değerim 19 du ne zaman yerleşeceği belli olmuyor canım
Yaa gerçekten mi🥹 siz ne zaman verdiniz kanı. Adetiniz geçmiş miydi

Bi de ben tam değerimi göremiyorum e nabızdan bakınca sadece <2 yazıyor

Piyasadan toplasalar keşke onları. Herkesi boşu boşuna ümitlendiriyor. Direkt negatif olsa insan bu kadar üzülmüyor
Bende artımed kaset test ile yaptım ilk yaptığım akşam saat 18:00 de negatif çıktı sonra 22:30 da dayanamadım elimde bir tane daha vardı yapayım dedim silik çıktı o şekilde öğrendim

Back
X