• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı yardımcı olun kızlar gecikme olmadan böyle çıkar mı

her şey yolunda gider umarım içinizi ferah tutun kendiniz ve miniğiniz içinnn.. ben tekrardan kaset test yaptım ama negatif ve regl gecikmemin 5.günümdeyim artık olsa çıkardı diye düşünüyorum o yüzden söktürücü içeceğim... burdan sonra pozitif görülme ihtimali yok herhalde değil mi?
Umutlandırmak istemiyorum am geç döllenme olma ihtimali olabilir yine de söktürücü içmeseniz regl olmayı bekleseniz o zaman

Gittim canım kese rahim içinde göründü ama bebek görünmedi daha haftaya gel dedi daha küçük dedi biraz kötü oldum açıkcası ama sıkıntı yok dedi doktor daha çok küçük dedi
Sanırım sat tarihimiz aynı, kese boyunuz ne çıktı acaba

Gittim canım kese rahim içinde göründü ama bebek görünmedi daha haftaya gel dedi daha küçük dedi biraz kötü oldum açıkcası ama sıkıntı yok dedi doktor daha çok küçük dedi
Kaç haftalık dedi canım

Eklentiler

• IMG_20251204_121042.webp
    IMG_20251204_121042.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 16
Senin kese boyu ne çıktı canım özele gittim olduğum yerin de en iyi doktoruna ama 2 haftaya duyulur dedi kalp atışı daha hücre çok küçük dedi
Ben 5+4 de gittim. 3-4 mm arası küçük kese görünüyor 4 gün sonra tekrar gel büyüyor mu bakalım dedi . 6+0 da tekrar gittim 7-8 olmuştu. Yani hergün 1 mm büyümüş . Güzel normal bi sıkıntı gözükmüyor 1 geriden geliyor 15 gün sonra bir daha gel dedi işte .

Ben 5+4 de gittim. 3-4 mm arası küçük kese görünüyor 4 gün sonra tekrar gel büyüyor mu bakalım dedi . 6+0 da tekrar gittim 7-8 olmuştu. Yani hergün 1 mm büyümüş . Güzel normal bi sıkıntı gözükmüyor 1 geriden geliyor 15 gün sonra bir daha gel dedi işte .
Ayyy inşallah sorun olmadan şu hamileliği tamamlasaydık bana da bir şey demedi inşallah görünür de bebişler

Tam okuyamdım cama kuzum kaç mm olduğunu benim modum düştü ama doktor da bir şey demedi yani kötü olarak
Modun düşmesin stres yapma bebek için de kendin içinde içini ferah tut sen Allah büyüktür sagsaglim bebeklerimize kavusucaz inşallah

Modun düşmesin stres yapma bebek için de kendin içinde içini ferah tut sen Allah büyüktür sagsaglim bebeklerimize kavusucaz inşallah
İnşallah canım inşallah ilk ve uzun zamandır bekleyince işte insan tedirgin oluyor bol bol dua okuyorum

Back
X