Hamilelik var mı ?

Sevgibrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
29
6
1
28
Kan testi verdim e nabıza baktım
Referans değer : 0-5
Değer: <1,20
Hamilelik yok gbi gösteriyor ama bazı kişiler yeni olduğunda da böyle olabileceğini söylüyor bu konuda fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 🙏😊

Hamilelik yok gbi gösteriyor ama bazı kişiler yeni olduğunda da böyle olabileceğini söylüyor bu konuda fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 🙏😊
adetıne var mı daha? yda yumurtlama gununu bılıyor musun?

Bu sonuca gore yok

Malesef hamilelik yok görünüyor. Tabi adet gecikmeniz devam ederse tekrar kan verirsiniz.

Benim adetim geçmedi henüz yarın adet günüm bu arada sadece şüphe ettiğim için test verdim bu arada 5 üzeri nasıl oluyor yani
Sizin degeriniz 1,20’den kucuk cikmis ya, o deger 5’in uzerinde olsaydi hamilelik olurdu. Adet gununuz yarinsa hamile olsaydiniz en az 7-8 vs 5’in uzerinde olurdu yani. Eger gec dollenme olmadiysa muhtemelen negatif bu sonuc

Sizin degeriniz 1,20’den kucuk cikmis ya, o deger 5’in uzerinde olsaydi hamilelik olurdu. Adet gununuz yarinsa hamile olsaydiniz en az 7-8 vs 5’in uzerinde olurdu yani. Eger gec dollenme olmadiysa muhtemelen negatif bu sonuc
Öyle mi 😞 Hayırlısı olsun yinede çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏

Benim adetim geçmedi henüz yarın adet günüm bu arada sadece şüphe ettiğim için test verdim bu arada 5 üzeri nasıl oluyor yani
Değer olarak 1.20 çıkmış diyorsunuz ya
0-5 arası gebelık yok demek
Ama olaki 5 ve üstünde değerlwr çıkarsa gebelık var demek
Hatta bazen 10 değerinn üstünü kabul ediyorlar

Değer olarak 1.20 çıkmış diyorsunuz ya
0-5 arası gebelık yok demek
Ama olaki 5 ve üstünde değerlwr çıkarsa gebelık var demek
Hatta bazen 10 değerinn üstünü kabul ediyorlar
1,20 gösteriyor değer yarına adet günüm de yükselme ihtimali olmaz mı sizce

Back
X