- 21 Aralık 2020
- 77
- 39
- 8
- Konu Sahibi Papatya_2816
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac dk da çıktı acaba bana biraz çizgi dağılmış gibi geldi fotoğraf nedeniyle mi acabaTestime bakarmısınız
Başka resim varmi var gibi gördüm ama emin olamadımTestime bakarmısınız
Ben de o silik çizgiyi gördüm var gibi duruyorTestime bakarmısınız
5dk sonra çıktıKac dk da çıktı acaba bana biraz çizgi dağılmış gibi geldi fotoğraf nedeniyle mi acaba
Başka resim varmi var gibi gördüm ama emin olamadım
İçini açtığınız için mi bilmiyorum ama çizgi dağınık gibi duruyor inşallah vardır sabah varsa elinizde ilk idrar ile bir daha yapin daha iyi olur bence5dk sonra çıktı
Şimdi gittim eczaneden erken gebelik testi çift çizgi çıktı var canım yarın sağlık ocağına gidip kan vericem.İçini açtığınız için mi bilmiyorum ama çizgi dağınık gibi duruyor inşallah vardır sabah varsa elinizde ilk idrar ile bir daha yapin daha iyi olur bence![]()
Hadi hayırlı haberler ile gelirsiniz inşallahŞimdi gittim eczaneden erken gebelik testi çift çizgi çıktı var canım yarın sağlık ocağına gidip kan vericem.
İnşallah canım teşekkür ederimHadi hayırlı haberler ile gelirsiniz inşallah![]()
Hayrlı olsunŞimdi gittim eczaneden erken gebelik testi çift çizgi çıktı var canım yarın sağlık ocağına gidip kan vericem.
Teşekkür ederimHayrlı olsun![]()
Erken gebelik testi resim var mı canımİnşallah canım teşekkür ederim![]()
Erken gebelik testi resim var mı canım
Kan verdin mi bugünAllah isteyen herkese nasip etsin
Verdim canım yarın öğleden sonra gidicem o zaman cikicakmisMaşallh canım inşallah gebesin kan verseydin bugün
E nabızada bakabilirsin düşebilirVerdim canım yarın öğleden sonra gidicem o zaman cikicakmis