- 21 Aralık 2020
- 77
- 39
- 8
- Konu Sahibi Papatya_2816
Baktım düşmemiş daha bende onu bekliyorumE nabızada bakabilirsin düşebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım düşmemiş daha bende onu bekliyorumE nabızada bakabilirsin düşebilir
Hayırlı olsunBaktım düşmemiş daha bende onu bekliyorum![]()
Pco'luyum ben o yüzden değişiyordu adetim içimden geldi yaptımHayırlı olsunbata kaç gün kala testi yaptınız acaba
VeririmBize de haber verin![]()
Betam 37 çıkmışBize de haber verin![]()
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinGözünüz Aydın darısı bizim başımıza![]()
Ay çok sevindim inanın rabbim sağlıkla ilerletsin haber verdiğiniz için teşekkür ederim kendim almış gibi sevindim bu habereBetam 37 çıkmış![]()
Hayırlı olsun tebrikler, sağlıkla ilerlesin inşallahBetam 37 çıkmış![]()
Cook teşekkür ederim Allah en kısa zamanda sizede nasıl etsinAy çok sevindim inanın rabbim sağlıkla ilerletsin haber verdiğiniz için teşekkür ederim kendim almış gibi sevindim bu habere![]()
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun tebrikler, sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Adetim düzensizdir belli olmuyordu bazen 35 bazen 40 ama normalde bu hafta olmam lazım di. Bı belirtim sağ kasigima iki gün boyunca ağrı girmişti ben bide çok erken öğrendim şuan goguslerimde damarlarım cikiyo bide şişti canım bu kadarBata kaç gün kala canım testin artı belirtilerin var mıydı merak ettim teşekkür ederim![]()
En son adetim 6 Eylül bu aradaBata kaç gün kala canım testin artı belirtilerin var mıydı merak ettim teşekkür ederim![]()
Anladım kuzum hayırlısı olsun inşallahAdetim düzensizdir belli olmuyordu bazen 35 bazen 40 ama normalde bu hafta olmam lazım di. Bı belirtim sağ kasigima iki gün boyunca ağrı girmişti ben bide çok erken öğrendim şuan goguslerimde damarlarım cikiyo bide şişti canım bu kadar![]()