Hamilelik var mı

ekimekim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
5
2
1
29
Kızlar ben çok kararsızım ve korkuyorum acaba hamile olabilir miyim erkek arkadaşımla korunmasız ilişki yaşadım ama içime boşalma olmadı yani tam emin de değilim bu konuda da onun üzerine adet oldum zaten 5 hafta olmuş ondan sonra hiç ilişki yaşamadım 26 kasım adet oldum olduktan sonra benden tekrar kahverengiye yakın leke ve biraz da kan geldi adetime 9 gün var acaba onun mu şeyi hiç böyle olmamıştım olma ihtimali var mı yaa adet olduktan sonrasi da ilişki yaşamadım hiç belirtileri de yok ne zaman belli olur belirtisi yardımcı olun lütfen

Dünkü konunda üç hafta olmuştu bugünkü konunda beş hafta olmuş, neyse. Cevabı biz bilemeyiz test yaptırman lazım şüphen varsa

Hamilelik yok.. regl olmuşsun

Merhaba son korunmasız ilişkimin üzerinden 28 gün geçti ve normalde de ilişkimin ertesi günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım. 5 gün önce erken gebelik testi yaptım ve çok net bir şekilde tek çizgi çıktı ardından içim rahat etsin diye doktora gittim ve ultrasonda gebelik görünmedi ve 1 ay öncesi kullandığım ertesi gün hapından kaynaklanabileceğini söyledi ve yine de kan tahlili istedi. 0-7 referans aralığında 0.659 sonucu çıktı. Doktor sonuca göre gel adet söktürücü yazacağım dedi ama kullanmak da istemiyorum. Kesin olarak gebelik yoktur değil mi?

Back
X