- 10 Mayıs 2023
- 22
- 8
- 6
- 31
- Konu Sahibi aytenssyasemn
-
Gebelik var görünüyor. Kan verin yarın net orda cikarMerhaba size birşey danışmak istiyorum ilişkinin ertesi günü lekenleme tarzı kanamam geldi 2 gün geçti tekrar geldi aradan 6 gün geçti test yaptım 5 dk içinde pozitif testide öylesine lekelenme olduğu için yaptım adetime 9 gün kala hemde bu sabah tekrar yaptım negatif anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Bu arada test öyle silik çizgi değil bariz pozitif sabah yaptığımda gölge tarzı bile yok
Hamilesin kuzum hayırlı olsunMerhaba size birşey danışmak istiyorum ilişkinin ertesi günü lekenleme tarzı kanamam geldi 2 gün geçti tekrar geldi aradan 6 gün geçti test yaptım 5 dk içinde pozitif testide öylesine lekelenme olduğu için yaptım adetime 9 gün kala hemde bu sabah tekrar yaptım negatif anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Bu arada test öyle silik çizgi değil bariz pozitif sabah yaptığımda gölge tarzı bile yok
Peki sabah yaptığım test neden negatif olabilir sizce bu pozitifse hamile oluşta negatif olanı duydum ama hamile olmayıp pozitif olanı duymadımGebelik var görünüyor. Kan verin yarın net orda cikar
Teşekkür ederim amin rabbim isteyen herkese nasip etsin peki 9 kala çıkması normalmi ?Hamilesin kuzum hayırlı olsunbanada dua et
Bazi testler yanlış olabiliyor sen en iyisi kan verPeki sabah yaptığım test neden negatif olabilir sizce bu pozitifse hamile oluşta negatif olanı duydum ama hamile olmayıp pozitif olanı duymadım
Bazi testler yanlış olabiliyor sen en iyisi kan
Amin inşallah Tatlım. Bu bünyeden bünyeye değişiyor gerçekten bazısı çok geç bile öğreniyor testte çıkmıyor kanda çıkıyor bazen testte çıkıyor kanda çıkmıyorTeşekkür ederim amin rabbim isteyen herkese nasip etsin peki 9 kala çıkması normalmi ?
Adetime 9 var daha. Adet belirtisi gebelik belirtisi hemen hemen aynı umudunu yitirmeAmin inşallah Tatlım. Bu bünyeden bünyeye değişiyor gerçekten bazısı çok geç bile öğreniyor testte çıkmıyor kanda çıkıyor bazen testte çıkıyor kanda çıkmıyorçok değişik Şuan 9 gün mü var adetine yoksa gecıktın mı ? Bende test yapacakdım adete 3 gün var ama adetli Akıntılarım başladı ay hep böyle tam test yapcam adet oluyorum her seferinde
Merhaba bu testler yalancı pozitif verebiliyor ayrıca adetini ze de var daha adet sürenizi bekleyin ama üzmek için söylemiyorum daha önce bende çok yaşadım umutlanmayin diye diyorumMerhaba size birşey danışmak istiyorum ilişkinin ertesi günü lekenleme tarzı kanamam geldi 2 gün geçti tekrar geldi aradan 6 gün geçti test yaptım 5 dk içinde pozitif testide öylesine lekelenme olduğu için yaptım adetime 9 gün kala hemde bu sabah tekrar yaptım negatif anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Bence bekle adetin geçince tekrar et testiAdetime 9 var daha. Adet belirtisi gebelik belirtisi hemen hemen aynı umudunu yitirme
Amin teşekkür ederimBöyle çıktıysa kanda da belli olur canım kan ver senRabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?