Hamilelik var mı ?

aytenssyasemn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
22
8
6
31
Merhaba size birşey danışmak istiyorum ilişkinin ertesi günü lekenleme tarzı kanamam geldi 2 gün geçti tekrar geldi aradan 6 gün geçti test yaptım 5 dk içinde pozitif testide öylesine lekelenme olduğu için yaptım adetime 9 gün kala hemde bu sabah tekrar yaptım negatif anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Bu arada test öyle silik çizgi değil bariz pozitif sabah yaptığımda gölge tarzı bile yok

Eklentiler

• 59DDBE93-12B6-4F04-A723-0F59BB8C11A2.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 80
Gebelik var görünüyor. Kan verin yarın net orda cikar

Hamilesin kuzum hayırlı olsun banada dua et

Teşekkür ederim amin rabbim isteyen herkese nasip etsin peki 9 kala çıkması normalmi ?
Amin inşallah Tatlım. Bu bünyeden bünyeye değişiyor gerçekten bazısı çok geç bile öğreniyor testte çıkmıyor kanda çıkıyor bazen testte çıkıyor kanda çıkmıyor çok değişik Şuan 9 gün mü var adetine yoksa gecıktın mı ? Bende test yapacakdım adete 3 gün var ama adetli Akıntılarım başladı ay hep böyle tam test yapcam adet oluyorum her seferinde

Adetime 9 var daha. Adet belirtisi gebelik belirtisi hemen hemen aynı umudunu yitirme

Merhaba bu testler yalancı pozitif verebiliyor ayrıca adetini ze de var daha adet sürenizi bekleyin ama üzmek için söylemiyorum daha önce bende çok yaşadım umutlanmayin diye diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…