Hamilelik var mı

su20

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
106
5
296
Denizli
Merhabalar anne olmayı çok istiyorum inşallah olurum🙏
2 haziranda lekelenme gördüm 6 haziranda söküldü 11 haziranda adetim bitti.

Klomen kullandım 19 haziranda çatlatma iğnesi yapıldı( yumurtalıklar güzel büyümüştü ☺️)

Adetim 3 gün geciktikten sonra 4 gün leke gördüm dün ve bugün temiz bir şey gelmedi bugün gebelik testi yaptım negatif

Yumurtalıklar güzel büyümüştü hatta doktor çoğul gebelik olabilir demişti çok umutlanmıştım benim gibi aynı durumu yaşayıp hamile kalan var mı

Bende klomen kullandım yanında bi hap vermişti ama çatlatma iğnesi vermedi adetim 10 gün geçtikten sonra ultrasonda ve kanda çıkmıştı sizinde emin olmak için kan vermenizi öneririm çünkü benim evde yaptığım gebelik testlerinde negatif çıkmıştı 😊

Bende klomen kullandım yanında bi hap vermişti ama çatlatma iğnesi vermedi adetim 10 gün geçtikten sonra ultrasonda ve kanda çıkmıştı sizinde emin olmak için kan vermenizi öneririm çünkü benim evde yaptığım gebelik testlerinde negatif çıkmıştı 😊
İnşallah sizin gibi bende hamile olurum🙏 peki sizde lekelenme ya da başka bir belirti oldu mu

İnşallah sizin gibi bende hamile olurum🙏 peki sizde lekelenme ya da başka bir belirti oldu mu
Ben gecen sene 1 düşük yapmıştım onun için sürekli kontrole gidiyorum iğne de kullanıyorum belki ondandır leke olmamıştı bende 😊 rabbim gönlüne göre versin inşallah güzel haberler alırsın 😊❤️

Back
X