HAMİLELİK VAR MI

celiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
35
10
3
27
Hamile olmadığımı biliyorum ama yine de içime kurt düştü sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• IMG_1286.webp
    IMG_1286.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 70
Onu sormamışsınız ama idrar yolunuzda enfeksiyon var yoğun şekilde bu da gebe kalmaya engel oluyor bilginiz olsun test negatif eğer bebek düşünüyorsanız lütfen önce enfeksiyonu bitirin hem spermin ulaşmasını engelleyip gebeliği zorlaştırıyor hem gebelik tutsa bile düşük riski oluyor enfeksiyon varken

Onu sormamışsınız ama idrar yolunuzda enfeksiyon var yoğun şekilde bu da gebe kalmaya engel oluyor bilginiz olsun test negatif eğer bebek düşünüyorsanız lütfen önce enfeksiyonu bitirin hem spermin ulaşmasını engelleyip gebeliği zorlaştırıyor hem gebelik tutsa bile düşük riski oluyor enfeksiyon varkem
Onu sormamışsınız ama idrar yolunuzda enfeksiyon var yoğun şekilde bu da gebe kalmaya engel oluyor bilginiz olsun test negatif eğer bebek düşünüyorsanız lütfen önce enfeksiyonu bitirin hem spermin ulaşmasını engelleyip gebeliği zorlaştırıyor hem gebelik tutsa bile düşük riski oluyor enfeksiyon varkente
Onu sormamışsınız ama idrar yolunuzda enfeksiyon var yoğun şekilde bu da gebe kalmaya engel oluyor bilginiz olsun test negatif eğer bebek düşünüyorsanız lütfen önce enfeksiyonu bitirin hem spermin ulaşmasını engelleyip gebeliği zorlaştırıyor hem gebelik tutsa bile düşük riski oluyor enfeksiyon varken
Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için. Enfeksiyon çok mu var deniz ve havuza gitmiştim ondan olabilir kadın doğuma gideyim en iyisi

Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için. Enfeksiyon çok mu var deniz ve havuza gitmiştim ondan olabilir kadın doğuma gideyim en iyisi
Evet ama antibiyotik ile düzelir merak etmeyin. Havuz deniz gibi durumlar tetikliyor maalesef benimde başıma gelmişti.

Back
X