Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabiki de hemen kan testi verin gününüz ne kadar geçti ve hemen ikinci çizgi hemen mi çıktıHamilelik var mı ?
6 günüm geçiyorVar tabiki de hemen kan testi verin gününüz ne kadar geçti ve hemen ikinci çizgi hemen mi çıktı
5 dakada belli oldu6 günüm geçiyor
Bugün yeni mi yaptınız?İnşallah var sağlıkla kucağınıza alın6 günüm geçiyor
Evet bugün arkadaşım israr etti yaptim ellerim titriyor suanBugün yeni mi yaptınız?İnşallah var sağlıkla kucağınıza alın
Bugün yeni mi yaptınız?İnşallah var sağlıkla kucağın
Masallah varGe
Gerçekten mi 1 aşilama 3 tüp Bebek sonrası eğer varsa normal yolla nasip oldu
Teşekkür ederim şuan mutluluktan ölucemm sanki 8 buçuk sene olmuştuMasallah var![]()
Çok sevindim inşallah kanda da çıkarTeşekkür ederim şuan mutluluktan ölucemm sanki 8 buçuk sene olmuştu
Aminnn inşaallah rabbim herkese nasip etsinÇok sevindim inşallah kanda da çıkartebrik ederim lütfen bize dua et güzel anne
Bazılarında da böyle varmış pozitif çıkmış inşallah yanilmayizBana kuruma cizgisi gibi geldi ama insallah vardir silik cizgi daha pembemsi olmasi gerekmiyomu ogrenice yazin lutfen varmi yokmu diye
Bazılarında da böyle varmış pozitif çıkmış inşallah yanilmayizBana kuruma cizgisi gibi geldi ama insallah vardir silik cizgi daha pembemsi olmasi gerekmiyomu ogrenice yazin lutfen varmi yokmu diye
Kan testi verdiniz mi inşallah yaa nasıl sevinirim Rabbim tez vakitte kucağınıza aldırsınGe
Gerçekten mi 1 aşilama 3 tüp Bebek sonrası eğer varsa normal yolla nasip oldu
Durumunuz nedir kan testi yaptırdınız mıBazılarında da böyle varmış pozitif çıkmış inşallah yanilmayiz