Hamilelik var mı

deryaygt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
29
7
1
30
10 saniye içinde böyle gözüktü. Ama emin olamadım adet olacak gibi ağrım da var. Sizce hamilelik var mı

Nimo pek iyi yorum duymadım ama 10 saniye de çıkması da normal değil gibi. Adetim de 2 gün gecikti
Benimde böyle çıktı hemen 2 test almıştım kaset testte daha belirgin çıktı . Bence hamilesiniz bende de adet olucak gibi bir hissiyat oldu . Kan verin ordan daha net sonuç çıkar

Benimde böyle çıktı hemen 2 test almıştım kaset testte daha belirgin çıktı . Bence hamilesiniz bende de adet olucak gibi bir hissiyat oldu . Kan verin ordan daha net sonuç çıkar
Hayırlı olsun size bakalm yarın sabah ilk idrarla yapacağım bu sefer iyi bir markanın alfım sabah netleşir herhalde

Merhaba kızlar bugün Ovritelle iğnenin 10. Günü test yapmıştım 8. Günde hiç bir şey çıkmadı testte bugün yaptım çok silik çizgi çıktı telefonda net belli olmuyor benim gibi olan var mı?
Banada yazar mısınız görseli koyucam 10.gün testi üsteki alttaki 8.Güne ait olan test

Eklentiler

• 1000081621.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 29
Dayanamadım sabatan önce akşam deneyeym bi testle dedim çok daha silik çıktı

Eklentiler

• IMG_2735.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 30
Erken gebelik testi mi yaptınız yoksa sizde benim gibi iğne mi vuruldunuz çatlatma iğnesinin içinde hcg hormonu olduğu için ilk 10-14 gün pozitif sonuç veriyor eğer iğne vurulduysanız iğneyi vücudunuzdan atmış olursunuz o yüzden negatife döner gebelik varsa zaten tekrar yükselir
Erken gebelik testi yalancı çizgi çıkarır doğruyu göstermez ben kaç kere erken gebelik testinde pozitifi gördüm ama sonuç negatifti o yüzden erken gebelik testi kullanmıyorum ve tavsiye etmiyorum hayırlısı olsun:)

10 saniye içinde böyle gözüktü. Ama emin olamadım adet olacak gibi ağrım da var. Sizce hamilelik var mıEki Görüntüle 3616844
Nimo maalesef çok fazla yalancı pozitif veriyor benim de sizin gibi olmuştu ilk dakikadan 2.çizgi çıkmıştı baya belirgindi ama kan verince negatif çıkmıştı. 2.yaptığınız mavi kapaklı test artımed ise oda çok fazla yalancı pozitif veriyor. Sizi üzmek istemem asla ama başıma geldiği için söylemek istedim başka güvenilir markayla tekrar yapın bence. Rabbim gönlünüze göre versin umarım güzel haberler alırsınız.

Yok ipne vurulmadım ben. Bilmiyorum artk zaman göstercek hakkımızda hayırlıaıı olsn
ikinci yaptığın artımed değil. Doctor day mı ne öyle bişeydi hayırlısı olsn artk zaman göstercek

Reactions: Mln
Yok ipne vurulmadım ben. Bilmiyorum artk zaman göstercek hakkımızda hayırlıaıı olsn

ikinci yaptığın artımed değil. Doctor day mı ne öyle bişeydi hayırlısı olsn artk zaman göstercek
Demin yorum yazmışsın umarım seni kaçırmamışımdır bacım. Hemen dahiliye olur kadın hastalıkları olur hangisinden bulursan numara al yarın kan vermeye git. Sağlık ocağında 1 hafta beklersin hastanede 2-3 günde çıkıyor. Umutlandırmak istemem ama gebe olma ihtimalin var

İlk idrarla yaptm ama sanırım yok gibi artk hayali çizgi görüyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…