Hamilelik var mı?

Anonbiri333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Adet döngülerim 30-35 gündür. Adetin 3. günü sürtünmeli bir ilişkim oldu. Korkumdan ötürü ertesi gün hapı kullandım, 2 saat sonrasında. Adetim 12-13 gün gecikmeyle başladı ve her ay gibi şiddetli kramplarım, bol kanamam ve hafif pıhtılar vardı. 5 gün sürdü. Göğüs ağrım vs. vardı kanamayla beraber geçti. Kanama bitince yani ilişkiden 47 gün sonra filan test yaptım negatif çıktı(Son adetten 49 gün sonrası filan oluyor). Böyle bir durumda gebelik olur mu? Sitede hamileyken adet gördüm vs. yazıları bana biraz stres yaptırdı.

Sürtünmüşsünüz, adet de devam ediyormuş, bunlar yetmezmiş gibi ertesi gün hapı içmişsiniz, üzerine adet görmüşsünüz ve bunların hiçbiri hamile olmadığınıza inanmanız için yeterli olmamış üzerine test yapmışsınız o da negatif. Daha neyi bekliyorsunuz hamile olmadığınıza ikna olmak için?

Sürtünmüşsünüz, adet de devam ediyormuş, bunlar yetmezmiş gibi ertesi gün hapı içmişsiniz, üzerine adet görmüşsünüz ve bunların hiçbiri hamile olmadığınıza inanmanız için yeterli olmamış üzerine test yapmışsınız o da negatif. Daha neyi bekliyorsunuz hamile olmadığınıza ikna olmak için?
Haklısınız, zaten çok fazla tecrübeli ve bilgili olmadığım için böyle sormak istedim. İnternette araştırınca "adet gördüm hamileyim" gibi şeyler görünce insanın içini korku salıyor. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Haklısınız, zaten çok fazla tecrübeli ve bilgili olmadığım için böyle sormak istedim. İnternette araştırınca "adet gördüm hamileyim" gibi şeyler görünce insanın içini korku salıyor. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Hayatım o başka birşey nu kadar negatif görüpte hala hamilemiyim diye korkacağın bir durum yok için rahat olsun sürtünmeyle hamile halınıyorsa ooo biz kaç aydır deniyoruz birşey yok korkma boşuna da reglini geciktirme strese girip

Hayatım o başka birşey nu kadar negatif görüpte hala hamilemiyim diye korkacağın bir durum yok için rahat olsun sürtünmeyle hamile halınıyorsa ooo biz kaç aydır deniyoruz birşey yok korkma boşuna da reglini geciktirme strese girip
Şu 1 aydır o kadar evham yaptım ki anlatamam. Son zamanlarda ancak düzelebildim. Şu hapı cahilliğimden kullanmak zorunda kaldım. Bir daha da akıllı davranıp bu duruma düşmek istemiyorum. Teşekkür ederim içimi ferahlattınız 🙏

Back
X