- Emoji Skoru
- 604
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Pozitif gözüküyor ama tabii kan verirseniz daha net sonuç olur. Gönlünüze göre, sağlıkla devam eder umarımMerhaba,32. Günümdeyim adet olmadım.2022 yılında dış gebelik geçirdim.yaşım 39.
2023 yılında tüp bebek tedavisi gördüm oda kimyasal oldu.
Bu ay 1 kez ilişki yaşadık ve sağ tüpüm yok solda da yumurta çok kaliteli değil çocuğumuz olmadı.az önce test yaptım 2. Çizgi silik çıktı resmini atıcam
Korkum daha önce dış gebelik geçirmem o zaman midem ağrımıştı ama idrar testi çift çizgi çıkmadı,şimdi de ara ara hem kasıklarım hem midem ağrıyor
ikincisi yaşım 39 yaştan dolayı yumurtam kalitesiz olursa bir sıkıntı çıkarsa
Tekrar dış gebelik yaşama ihtimali beni korkutuyor
Aa baya baya belirgin çizgi bu silik değil. İnşallah pozitiftir gönlünüze göre sağlıkla rahatlıkla ilerleyen bir hamilelik başlamıştır.Merhaba,32. Günümdeyim adet olmadım.2022 yılında dış gebelik geçirdim.yaşım 39.
Bu ay 1 kez ilişki yaşadık ve sağ tüpüm yok solda da yumurta çok kaliteli değil çocuğumuz olmadı.az önce test yaptım 2. Çizgi silik çıktı resmini atıcam
Korkum daha önce dış gebelik geçirmem o zaman midem ağrımıştı ama idrar testi çift çizgi çıkmadı,şimdi de ara ara hem kasıklarım hem midem ağrıyor
Canım bende 4 kez transfer oldum 1 aşılama oldu. 2 kimyasal sonuçlandı diğerleri negatifAa baya baya belirgin çizgi bu silik değil. İnşallah pozitiftir gönlünüze göre sağlıkla rahatlıkla ilerleyen bir hamilelik başlamıştır.
Ben de defalarca tüp bebek tedavisi gördüm, yumurtalarım çok az sayıda ve kalitesizdi, transfere uygun embriyo oluşmuyordu. Üç yıl önce kendiliğinden gebe kaldım şimdi kızım iki yaşında ve ikinciye hamileyim yine kendiliğinden ve 40 yaşındayım.
Ben şimdi 24. haftadayım. Seni çok iyi anlıyorum ben iki hamilelikte de başlarda çok endişeliydim, sağlıklı olduğundan emin olana kadar benimsememeye çalıştım.Canım bende 4 kez transfer oldum 1 aşılama oldu. 2 kimyasal sonuçlandı diğerleri negatif
Ben de bu ay hamile olduğumu öğrendim. 40 yaşındayım. Bebek sağlıklı mi çok endişe ediyorum. Haftaya kalp atışı olursa duyulacak.
Sen kaçıncı haftadasin?
Canim çok korkuyorum.Ben şimdi 24. haftadayım. Seni çok iyi anlıyorum ben iki hamilelikte de başlarda çok endişeliydim, sağlıklı olduğundan emin olana kadar benimsememeye çalıştım.
Sen içini ferah tut sağlıklı minik bir güzellik büyüyor içinde inşallah.
Evet her ikisinde de fetal DNA yaptırdım, zaten onun sonucu gelene kadar sevinmemeye çalıştım.Canim çok korkuyorum.
11 yaşında kızım var sağlıklı çok şükür. Sonra senelerce çocuk olmayınca 1 aşılama 4 tüp bebekle de olmadı. Şimdi mucize bir şekilde hamile kaldım. Yaş 40 olunca sağlıksız olmasından çok korkuyorum. O kadar hayal kırıklığı yaşadım ki bu konuda, sevinemedim tam.
Sen fetal DNA yaptırmış mıydın ?
Insallah canim.Evet her ikisinde de fetal DNA yaptırdım, zaten onun sonucu gelene kadar sevinmemeye çalıştım.
Hayal kırıklıklarından sonra inanmak zor oluyor ama sağlıklı gebeliktir senin de.
İntergen de yaptırdık ilkinde de oraya yaptırmıştık.Insallah canim.
Kendi durumunda olan biriyle konuşmak bunu çok iyi geldi. Allah razı olsun.
Sağlıcakla alırsınız bebisi kucağına inşallah.
Fetal dna yi hangi firmada yaptırdınız acaba ?
Bende intergeni çok duydum. Ama şehrimde temsilcisi yok. Örneği bizim kargo etmemiz gerekecek sanırım.İntergen de yaptırdık ilkinde de oraya yaptırmıştık.
Şehrimizde yoksa nasıl çalışıyorlar bilmiyorum. İki paketi var bunların, aslında temel paket bence gayet yeterli, geniş pakette daha fazla hastalığa bakıyorlar ama yaşamla bağdaşmayan durumlar olmadığı için ben şart değil diye düşünüyorum. Ama bize güzel bir indirim yapmışlardı, geniş paket temel paketin ücretinden daha uyguna gelmişti onu yaptırdık.Bende intergeni çok duydum. Ama şehrimde temsilcisi yok. Örneği bizim kargo etmemiz gerekecek sanırım.
Değişik paketler oluyor mu ? Nasıl bir paket yaptırmak gerekiyor varsa acaba ?
İnşallah çok saolunAa baya baya belirgin çizgi bu silik değil. İnşallah pozitiftir gönlünüze göre sağlıkla rahatlıkla ilerleyen bir hamilelik başlamıştır.
Ben de defalarca tüp bebek tedavisi gördüm, yumurtalarım çok az sayıda ve kalitesizdi, transfere uygun embriyo oluşmuyordu. Üç yıl önce kendiliğinden gebe kaldım şimdi kızım iki yaşında ve ikinciye hamileyim yine kendiliğinden ve 40 yaşındayım.
Ben artık yolun yarısını geçtim, 5buçuk aylık hamileyim.İnşallah çok saolun
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Sizin kaç aylık bende 38 yaşındayım ve endişeliyim
Değerim 10000 üzerinde
Ne kadardi fiyatŞehrimizde yoksa nasıl çalışıyorlar bilmiyorum. İki paketi var bunların, aslında temel paket bence gayet yeterli, geniş pakette daha fazla hastalığa bakıyorlar ama yaşamla bağdaşmayan durumlar olmadığı için ben şart değil diye düşünüyorum. Ama bize güzel bir indirim yapmışlardı, geniş paket temel paketin ücretinden daha uyguna gelmişti onu yaptırdık.
12bin ödedik biz 3ay önce.Ne kadardi fiyat
Merak ettim son durumunuz nedir, doktora gittiniz mi?Merhaba,32. Günümdeyim adet olmadım.2022 yılında dış gebelik geçirdim.yaşım 39.
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahInsallah canim.
Kendi durumunda olan biriyle konuşmak bunu çok iyi geldi. Allah razı olsun.
Sağlıcakla alırsınız bebisi kucağına inşallah.
Fetal dna yi hangi firmada yaptırdınız acaba ?