Aşılama Hamılelık var mıdır

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gulsenmstf

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
38
13
18
Hanımlar merhaba adetım 5 gun gecıktı 2 gunden fazlagecıkmem olmaz dı 5 gun once adet oldum sandm kahverengı leke geldı az bsey ve daha gelmedı dun test yaptım 4. Gunde 2. Czgı kızardı hafıf ama pek de hafıf denemz 1 2 saat snra 2. Test yaptım o daha slık cıktı tup bebek tedavısı gordm olmadı yumurta reservı dusuklugum var sızce bu ne? Adet duzenım de hep normal oldu

benim de rezervin çok az tup bebek tedavisi gordum negatif sonuçlandı.ama hemen ertesi ay dogal yoldan hamile kaldim.siz de hamile olabilirisniz.kan testi yaptırmanız fayda var

Hanımlar merhaba adetım 5 gun gecıktı 2 gunden fazlagecıkmem olmaz dı 5 gun once adet oldum sandm kahverengı leke geldı az bsey ve daha gelmedı dun test yaptım 4. Gunde 2. Czgı kızardı hafıf ama pek de hafıf denemz 1 2 saat snra 2. Test yaptım o daha slık cıktı tup bebek tedavısı gordm olmadı yumurta reservı dusuklugum var sızce bu ne? Adet duzenım de hep normal oldu
Testte silik çizgi ilk 5 dakika içerisinde çıktıysa eğer büyük ihtimal gebelik vardır birkaç gün sonra bence testi tekrarlayın koylaşma olup olmadığını kontrol edin sonrasında kan verirsiniz çünkü bu sıkıntılı dönemde hastaneye gitmek çok da mantıklı değil çünkü

Back
X