Hamilelik var mıdır

Kucukkalpler98765

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2021
70
-22
3
50
İliskiden tam 44 gün sonra test yapmaya başladım evde ve suanda 9 tane negatif test var gebe olma ihtimalim var mıdır? Kan testi daha yaptırmadım

İliskiden tam 44 gün sonra test yapmaya başladım evde ve suanda 9 tane negatif test var gebe olma ihtimalim var mıdır? Kan testi daha yaptırmadım
İçiniz rahat edicekse kan testi yaptırın ama ilişkiden 14 gün sonra evde yaptığınız idrar testinde çıkardı olsaydı. Muhtemelen yok. Allah gönlünüze göre versin.

İliskıden max 20 gun sonra ıdrar testınde gayet net cızgıyle ogrenırsın. Hıc ıhtımal yok stress yapıyorsun da ondanadet olmuyorsun anlasılan=) ılskıden 44 gun sonra demek 8 haftalık hamılelık demek.... bhcg yaklasık olarak 70000 olsa. Test 20 bhcg yı olcuyor. Sen hesap et.....

Aynen snrm gebe degilim tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…