Hamilelik varmi kan sonucumda

hasret aslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
63
20
3
28
Ben test yaptm arkasndan hemn kan verdim ama sonucu intrntten baktm sizce hamillemyim bilgilendirirmisiniz

Eklentiler

• IMG-20230121-WA0051.webp
    IMG-20230121-WA0051.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2023-01-21-23-59-00-562_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-01-21-23-59-00-562_com.miui.gallery.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 99
Bilemiyorum ki belkide yenidir hamilelik artar belki, istiyorsaniz umarim hamilesinizdir🙏
İnslh çünkü 3.16da çkması bnce tuhaf normalde 0.100 hep çıkar birden bire 3.16 doğal değil gibime geldi ama
3 betaya bu kadar koyu çizgi çıkıyor muymuş ya🙄Bence kan testinizi tekrarlayın
Gebelik var evet ama değer biraz tuhaf
Demi abla çünkü bn araştryom çkmuo intrntte

Ben test yaptm arkasndan hemn kan verdim ama sonucu intrntten baktm sizce hamillemyim bilgilendirirmisiniz
Büyük ihtimal hamilesiniz ama daha çok erken. 5 ve üzeri gebelik kabul edilir. Adet gününden çok erken test yaptınız, ya da geç döllenme olmuş olma ihtimali var.
Birdahaki kan testinde belli olacaktır, Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🙏🌸

Bu test kitine göre var görünüyor ama sonuca göre değil fakat şöyle bir durum var ,gebelik durumu önce kana sonra idrara karışıyor yani kanda çıkması gerekiyordu. Daha gününüze varmış umarım katlanarak artar 🙏🏻

Bu nasıl mümkün olur yaaa yaptığınız test lh testi olmasın 🙃 ben geçen ay betama baktırdım 5 çıktı regl de oldum. Bu değere göre gebelik yok test hatalı

Adetinize 8 gun var daha zaten tutunma yeni olmustur var ise cok erken yaptirmissiniz bence yuksek ihtimal hamilelik var iki veya dayanabilirseniz dort gun sonra tekrar test yaptirin.

Back
X