- 22 Ocak 2023
- 63
- 20
- 3
- 28
- Konu Sahibi hasret aslan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 ve üzerine gebelik var diyorlarBen test yaptm arkasndan hemn kan verdim ama sonucu intrntten baktm sizce hamillemyim bilgilendirirmisiniz
Nasl yani 3.16 kan sonucu20 ve üzerine gebelik var diyorlar
Reglinize kaç gün varNasl yani 3.16 kan sonucu
8 gün varReglinize kaç gün var
Hamile değilsinizNasl yani 3.16 kan sonucu
Kesinmi çünkü bundan 8 gün önce 1.20 çktı şuan 3.16 sizce dogalmi buHamile değilsiniz
Bilemiyorum ki belkide yenidir hamilelik artar belki, istiyorsaniz umarim hamilesinizdirKesinmi çünkü bundan 8 gün önce 1.20 çktı şuan 3.16 sizce dogalmi bu
İnslh çünkü 3.16da çkması bnce tuhaf normalde 0.100 hep çıkar birden bire 3.16 doğal değil gibime geldi ama biliyorumBilemiyorum ki belkide yenidir hamilelik artar belki, istiyorsaniz umarim hamilesinizdir![]()
Kesinlesince bildirin mutlaka bize deİnslh çünkü 3.16da çkması bnce tuhaf normalde 0.100 hep çıkar birden bire 3.16 doğal değil gibime geldi ama biliyorum
3 betaya bu kadar koyu çizgi çıkıyor muymuş yaBen test yaptm arkasndan hemn kan verdim ama sonucu intrntten baktm sizce hamillemyim bilgilendirirmisiniz
İnslh çünkü 3.16da çkması bnce tuhaf normalde 0.100 hep çıkar birden bire 3.16 doğal değil gibime geldi amaBilemiyorum ki belkide yenidir hamilelik artar belki, istiyorsaniz umarim hamilesinizdir![]()
Demi abla çünkü bn araştryom çkmuo intrntte3 betaya bu kadar koyu çizgi çıkıyor muymuş yaBence kan testinizi tekrarlayın
Gebelik var evet ama değer biraz tuhaf
Büyük ihtimal hamilesiniz ama daha çok erken. 5 ve üzeri gebelik kabul edilir. Adet gününden çok erken test yaptınız, ya da geç döllenme olmuş olma ihtimali var.Ben test yaptm arkasndan hemn kan verdim ama sonucu intrntten baktm sizce hamillemyim bilgilendirirmisiniz
Bu nasıl mümkün olur yaaa yaptığınız test lh testi olmasınBen test yaptm arkasndan hemn kan verdim ama sonucu intrntten baktm sizce hamillemyim bilgilendirirmisiniz
Adetinize 8 gun var daha zaten tutunma yeni olmustur var ise cok erken yaptirmissiniz bence yuksek ihtimal hamilelik var iki veya dayanabilirseniz dort gun sonra tekrar test yaptirin.Ben test yaptm arkasndan hemn kan verdim ama sonucu intrntten baktm sizce hamillemyim bilgilendirirmisiniz