Kuruma çizgisi gibi duruyor bence tekrar edin inşallah vardır
Ne kadar süre sonra çıktı çizgi. Geç döllenme de olabilir.Meraba. Reglimden 4 gün geçti, sabah ilk idrarla yaptım, acaba hamilemiyim
5-10 dk arası olduNe kadar süre sonra çıktı çizgi. Geç döllenme de olabilir.
İnşaAllah. Teşekkür ederimKuruma çizgisi gibi duruyor bence tekrar edin inşallah vardır
Gecikmeye göre biraz daha belirgin olmalıydı. Yarin tekrar yapın koyulasma olursa kan verinMeraba. Reglimden 4 gün geçti, sabah ilk idrarla yaptım, acaba hamilemiyim
Yarın yeniden yapıcam, teşekkür ederimGecikmeye göre biraz daha belirgin olmalıydı. Yarin tekrar yapın koyulasma olursa kan verin
Rica ederimYarın yeniden yapıcam, teşekkür ederim
Merhaba yaptınız mı tekrar testMeraba. Reglimden 4 gün geçti, sabah ilk idrarla yaptım, acaba hamilemiyim
Merhaba. Evet yaptım, yapınca çizgi görünuyor, kuruyunca kayboluyor. Bende anlamadımMerhaba yaptınız mı tekrar test
Bence kan ver canım emin olmak adına çizgi çıkıyorsa küçükte olsa Bi hamilelik söz konusuMerhaba. Evet yaptım, yapınca çizgi görünuyor, kuruyunca kayboluyor. Bende anlamadım
Ya aslında reglim düzensiz. O yüzden pek emin olamıyorum, belki bir kaç güne regl olurum diyorum. En fazla 10 gün geç oluyorum, yani en son 24 mayıs olmalıyım. O yüzden bekliyorum canımBence kan ver canım emin olmak adına çizgi çıkıyorsa küçükte olsa Bi hamilelik söz konusu
Hayırlısı olsun canım inşallah adet gününde tekrarla istersen bide bende 26 mayısta yapıcam ufak belirtilerim var ama umudum yokYa aslında reglim düzensiz. O yüzden pek emin olamıyorum, belki bir kaç güne regl olurum diyorum. En fazla 10 gün geç oluyorum, yani en son 24 mayıs olmalıyım. O yüzden bekliyorum canım
İnşallah seninde güzel haberlerini alırız canımHayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım inşallah adet gününde tekrarla istersen bide bende 26 mayısta yapıcam ufak belirtilerim var ama umudum yok
Amin inşallah rabbim isteyen herkese olmayan herkese nasip etsin canım benim Allah razı olsunİnşallah seninde güzel haberlerini alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?