Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok korkuyorum burda herkesi takip ettim kimyasal falandır diyebariz var bence kan testı vermelısın
adetınıze kaç gun var yada gecıkme olduÇok korkuyorum burda herkesi takip ettim kimyasal falandır diye
herhangı bır belirtnız varmı?Çok korkuyorum burda herkesi takip ettim kimyasal falandır diye
Adete 2 gün var ikili resimde ki olan yeni yaptim tekli attığın resmide 4 gün önce yapmıştımadetınıze kaç gun var yada gecıkme oldu
Kasıklarimda ağrı var bıçak sapnanir gibi belimde ağrı var goguslerimde sizi varherhangı bır belirtnız varmı?
bence ıkı gun daha bekleyın adet olmazsanız kan verınKasıklarimda ağrı var bıçak sapnanir gibi belimde ağrı var goguslerimde sizi var
Tamm teşekkür ederim ilginiz içinbence ıkı gun daha bekleyın adet olmazsanız kan verın
Şuan vermelimiyimŞöyle ki, burda iki cizginin çıkması gebelik düşüncesini dogurur. Kimyasal olsa da iki cizgi cikabilir, boş gebelik olsa da, saglikli olsa da. Dolayısıyla takip etmek, kan vermek, sonrasinda da doktora gitmek en mantıklısı.
Tamm gidiyorum şimdi vermeyeSağlık kuruluşuna gidip kan ver canım en net sonucu o şekilde öğrenirsin beta değerine baktır
İns verdim şuan sonucu bekliyorumHayırlı haberlerini bekliyoruz cnminşallah değerin güzel olur benim kide senin ki gibiydi 351 çıkmıştı sitrese girme dusukte çıksa moralini bozma bunyeden bünyeye değişiyor benim gorumcemin ki mesela beş haftalıkken 3056 cikmiti değeri şuan o 8 haftalık benimkide 19 Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin
Verdim bekliyorum yarım saat kaldı sonucun cikmasinaBaya bir belli var gibi görünüyor hayırlı olsun.Ama sen yinede bir kan testi ver
Hayırlı haberler alman dileğiyleVerdim bekliyorum yarım saat kaldı sonucun cikmasina
Ne zamana cıkıcakmış sordunmu cnmİns verdim şuan sonucu bekliyorum
1 saat demisledi 8 dk kaldı çıkmasınaNe zamana cıkıcakmış sordunmu cnm![]()