- 2 Eylül 2024
- 9
- 6
- 35
- Konu Sahibi sevincakts
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç korkma Allahın izniyle sonucun neredeyse 3.5 4 haftalığa tekabül ediyor gözükür aminnnGerçekten mi inşallah öyledir ultrosanda görünmedi o yüzden korkuyorum inşallah vardır rabbim sizede isteyen herkeslere nasip etsin
Ay inşallah çok teşekkür ederimHiç korkma Allahın izniyle sonucun neredeyse 3.5 4 haftalığa tekabül ediyor gözükür aminnn
Tşk ederim inşallah öyle olurhamilesiniz tebrikler henüz ultrasonda görülmez ama en gec 4-5 güne görünür
Nasıl öğrendin kan vermeden önce nasıl bir süreç izledin bizimle paylaşır mısın adet görecek gibi semptomlar yaşadın mıAy inşallah çok teşekkür ederim
Adetim geçiyordu zaten bebek istiyorduk sürekli adetten sonra yumurtlama dönemlerinde uğraştık rabbim 4 ay sonra nasip etti bugün 8 gündür geçiyordu iki gün önce gebelik testinde cıktı bugn kan vermeye gttm ultrasonda görünmüyor dedi kan istedi yarın gitcem ama meraktan öldüm oyüzden burda. Bilgi almak istedim göğsümde çok hassasiyet oldu şişkinlik tek fark o bide gecikmeNasıl öğrendin kan vermeden önce nasıl bir süreç izledin bizimle paylaşır mısın adet görecek gibi semptomlar yaşadın mı
Benim de neredeyse 8 ay oldu silik çıktı testim daha önceki testlerimde hiç silik görmemiştim heyecanlıyım ama adet olacak gibi hislerde var adet tarihimin geçmesini bekliyorum hüsnara uğramamak için rabbim tabi her şeyi nasip eden dilerim sağlıkla kucağına alırsın ve bu duyguyu yaşamak isteyen herkese kolaylıkla en kısa zamanda rabbim nasip eder inşallahAdetim geçiyordu zaten bebek istiyorduk sürekli adetten sonra yumurtlama dönemlerinde uğraştık rabbim 4 ay sonra nasip etti bugün 8 gündür geçiyordu iki gün önce gebelik testinde cıktı bugn kan vermeye gttm ultrasonda görünmüyor dedi kan istedi yarın gitcem ama meraktan öldüm oyüzden burda. Bilgi almak istedim göğsümde çok hassasiyet oldu şişkinlik tek fark o bide gecikme
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun sen git sevincini doya doya yaşa inşallah
Arkadaşım eğer test çok beklerse geçersiz olur sana tavsiyem biraz bekle kendini hemen ümitlendrme zaten varsa 5.6 gün snra netleşir benm 6 günde cıktı inşallah darısı başına diyorumKızlar bugün adet günümdü ama henüz olmadım sabah test yaptım negatif diye kenara koymuştum ve biraz önce baktığım da testim bu şekildeydi beklediği için olabilir mi