- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi bahar16166
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddenmi 1 yıla yakın oldu evleneli bende ilk defa böyle çizgi gördüm yarın tekrar yapacak ama adet olacakmış gibi hissediyorum hafif sancım varÇizgi var inşallah gebesinizdir![]()
Bazı markalar yalancı pozitif çıkartıyor eğer öyle değilse çizgi gayet belli bir de herkes gebelikle adet belirtilerinin çok yakın olduğunu söylüyor ondan hissediyot olabilirsiniz. Çok sevindim sizin adınıza bana da dua edinCiddenmi 1 yıla yakın oldu evleneli bende ilk defa böyle çizgi gördüm yarın tekrar yapacak ama adet olacakmış gibi hissediyorum hafif sancım var
Bazı markalar yalancı pozitif çıkartıyor eğer öyle değilse çizgi gayet belli bir de herkes gebelikle adet belirtilerinin çok yakın olduğunu söylüyor ondan hissediyot olabilirsiniz. Çok sevindim sizin adınıza bana da dua edin![]()
Amin inşallahRabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah bu süreç insanı çok yoruyor![]()
Kan testi yaptınız mı? Gebelik var mı?Amin inşallah![]()
Çok silik bir çizgi görünüyor.muhtemelen beta değeriniz yeni yükseliyor.hakkınızda hayırlısı Allah gönlünüze göre versinAdetime 4 5 gün kala test yaptım çok silik bir çizgi çıktı sizce hamilelik varmı adetime 1 2 gün var şu an sanki adet olacakmış gibi hissediyorum
Hayır henüz yapmadım ama 3 gündür hafif adet sancılarım var yarın da olmazsam test yapıcamKan testi yaptınız mı? Gebelik var mı?
Ayyy inşallah ama sancılarım var her an regl olacak gibiyim normalmi acaba günümde bugün veya yarınÇok silik bir çizgi görünüyor.muhtemelen beta değeriniz yeni yükseliyor.hakkınızda hayırlısı Allah gönlünüze göre versin![]()
Benimde reglime 2 gün var 2 hf önce yumurtlama günümü ve önceki günlerimi 2 günde bir değerlendirdim regl olcakmıs gibi belirtim var ama içimden bi ses test yapmamı söyledi. Testi reglime 3 gün kala yaptım belirgin silik 2. Çizgi cıktı testten emin olamadım 4 farklı test yaptım sabah idrarıyla da yaptım yine sikik çizgi cıktı birkaç güne kan vereceğim ben de. İnşallah hayırlı haberler alırızzzHayır henüz yapmadım ama 3 gündür hafif adet sancılarım var yarın da olmazsam test yapıcam
Ayyy inşallah ama sizin var gibi inşallah çıkarBenimde reglime 2 gün var 2 hf önce yumurtlama günümü ve önceki günlerimi 2 günde bir değerlendirdim regl olcakmıs gibi belirtim var ama içimden bi ses test yapmamı söyledi. Testi reglime 3 gün kala yaptım belirgin silik 2. Çizgi cıktı testten emin olamadım 4 farklı test yaptım sabah idrarıyla da yaptım yine sikik çizgi cıktı birkaç güne kan vereceğim ben de. İnşallah hayırlı haberler alırızzz
Bu hangi testAdetime 4 5 gün kala test yaptım çok silik bir çizgi çıktı sizce hamilelik varmı adetime 1 2 gün var şu an sanki adet olacakmış gibi hissediyorum
Benim sırt ağrım ve regl olacakmış gibi sancım var sanki her an olucakmışım gibi inşllah olmamAyyy inşallah ama sizin var gibi inşallah çıkar
Markasına bakmadım arkadaşım yapmamı ısrar etti onda vardı o şekil yaptımBu hangi test
Ayyy
inşallah olmazsınız silik mi cıkmıstı testiniz bidaha yaptınız mı?Benim sırt ağrım ve regl olacakmış gibi sancım var sanki her an olucakmışım gibi inşllah olmam
inşallah ama sizin var gibi inşallah çıkar