Hamilelik ve baş ağrısı..

nurbanu123

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
12
0
6
35
Ankara
Yaklaşık 6 haftalık hamileyim, baş ağrım var ve başımda ağırlık var gibi :43: ne yapsam hem geçer hem hamilelik açısından sorun olmaz..

Bende ayniyim 6 haftalik hamileyim ve hayatimda hic boyle bas agrisi cakmedim cok zorluyor dr parol alabilirsin dedi ama ben onuda almadim çekiyorum

hamileleiğin ilk haftalarında genelde oluyo sanırım bende yaşamaıştım ama ilaç kullanmadım bir süre sonra düzelirsin cnm.. tadını çıkarmaya bak hamileliğin .

oncelikle hem hayirli Hemde gecmis olsun diyim.ben hamilelik yasamis bir migren hastasi olarak size paracetemol yada iboprofen iceren ilaclar alabilirsiniz bebege bi zarari yok ama yinede dayanamayacak duruma geldiginizde almanizi tavsiye ederim.Bide dogal yontemler var ilac gibi kesin etkileri olmasada sizi oldukca rahatlatirlar nane yagini sakak ,ense ve elmacik kemiklerinize masaj yaparak surebilirsiniz.Bide Garip gelebilir ama su makyaj temizleme pedlerine bir miktar karabiber koyup pamuk iyice islanincaya Kadar kolonya dokun sakaklariniza yerlestirip bi tulbentle sikica baglayin:34:faydasini görüceksiniz

oncelikle hem hayirli Hemde gecmis olsun diyim.ben hamilelik yasamis bir migren hastasi olarak size paracetemol yada iboprofen iceren ilaclar alabilirsiniz bebege bi zarari yok ama yinede dayanamayacak duruma geldiginizde almanizi tavsiye ederim.Bide dogal yontemler var ilac gibi kesin etkileri olmasada sizi oldukca rahatlatirlar nane yagini sakak ,ense ve elmacik kemiklerinize masaj yaparak surebilirsiniz.Bide Garip gelebilir ama su makyaj temizleme pedlerine bir miktar karabiber koyup pamuk iyice islanincaya Kadar kolonya dokun sakaklariniza yerlestirip bi tulbentle sikica baglayin:34:faydasini görüceksiniz

saçma değil hatta cok iyi geliyo bi migren hastası olarak tavsiye ederim kesinlikle karabiberi migren zaten zor hamilelikte daha da zorlaşıyor ama bebişlerimiz için katlanıyoruz doğal yöntemler tercih ediyorum bende ilaç kullanmamaya çalışıyorum

Back
X