Hamilelik ve belirti

hayatt01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
30
2
1
38
Merhaba arkadaşlar 1 kızım var 2 yıldır yeniden çocuk sahibi olmak için uğraştım sonra olmuyorsa vardır bir hayır deyip bıraktım ama bu ay çok tuhaf birşey oldu adetim bitti aradan bir hafta falan geçti pembe bir kanama tek damla geldi 2 gün ara ara oldu bu sağ kasığım çok ağrı yaptı normalde adet olacağım zaman ağrı yaşamam bir kaç günde kaşık ağrım devam etti durdu bir kaç gündür oturdupum yerde uyuyorum şiddetli bir baş ağrısı 3 gün çektim şuan adetime 6 gün var acaba hamile olabilirmiyin benim gibi belirtisi olan var mı günler geçmiyor sanki bu konuda bilgi sahibi olan yazabilir mi

Yerleşme kanaması olabilir yaşadığın kanama. Erken gebelik testleri var 6 gün erkenden yapabiliyorsun onları kullanabilirsin sabah ilk idrarınla. Ama dayanabiliyorsan adetini beklemelisin.

Yerleşme kanaması olabilir yaşadığın kanama. Erken gebelik testleri var 6 gün erkenden yapabiliyorsun onları kullanabilirsin sabah ilk idrarınla. Ama dayanabiliyorsan adetini beklemelisin.
Erken gebelik testi yapmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden adet gününü bekleyeceğim ama nasıl bilmiyorum mide bulantısı yok göğüslerde hassasiyet yok bunlar olmayınca hamile değilimdir diyorum 16 yıl sonra anne olmayı istemek çok stresli bunu anladım

benimde normalde her reglde göğüs ağrısı baş ağrısı vs olurdu. bu ay olmadı bat'a 2 gün kala başladı ve şuan hamileyim

benimde normalde her reglde göğüs ağrısı baş ağrısı vs olurdu. bu ay olmadı bat'a 2 gün kala başladı ve şuan hamileyim
Rabbim sağlıkla kuçağınıza almayı nasip etsin inşallah bende de vardır gebelik sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…