Hamilelik ve beslenme hiçbir şey yiyemiyorum

Arkadaşlar merhaba 8+5 haftalık hamileyim. Fakat son iki haftadır hiçbir şey yiyemiyorum her şeyden tiksindim. Kusmam yok ama yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Tavuğu o kadar severdim şu an görmek bile nefret ettiriyo. Et balık hiç birini yiyemiyorum. Sadece patates haşlaması yoğurt ve biraz meyveyle günü geçiştiriyorum böyle olunca da çok üzülüyorum bir çaresi önerisi olan var mıdır :(

Biz buna hamilelik diyoruz canım hoşgeldin aramıza 😂 26. Haftam hala tacuk yiyemiyorum. Hele ilk trimester limon ekmek ve yoğurttan başka bir şey yiyemedim öyle bir bulantıydı. Alışıyorsun çokta şeyapma 😂😂

Biz buna hamilelik diyoruz canım hoşgeldin aramıza 😂 26. Haftam hala tacuk yiyemiyorum. Hele ilk trimester limon ekmek ve yoğurttan başka bir şey yiyemedim öyle bir bulantıydı. Alışıyorsun çokta şeyapma 😂😂
Kız üzülüyorum bugün gittim doktora iki kilo vermişim 😂 etim ne budum ne zaten😂 dünyada en sevdiğim şey tavuktu ama şu an nefret ediyorum bir an önce eski yemek düzenime dönmek istiyorummm

Kız üzülüyorum bugün gittim doktora iki kilo vermişim 😂 etim ne budum ne zaten😂 dünyada en sevdiğim şey tavuktu ama şu an nefret ediyorum bir an önce eski yemek düzenime dönmek istiyorummm

14-15. Haftadan sonra toparlanırsın az sabret 😂 başka tat arayışlarına gir. Bende deniz ürünlerine bayılırdım fakat şu an kokusu bile yetiyor içimin dışına çıkmasına. 🤦🏻‍♀️

Back
X