Ben yatana kadar iki saatte bir yiyorum :) acliktan midem arkama yapisiyor, ama hafif seyler yiyorumKızlar iyi akşamlar. 17 haftalık hamileyim ve 4 kilo net almış bulunmaktayım. İlk aylar midem bulandı ama istifra etmedim hiç. Yani kilo verme durumum olmadı. Şimdi ise her şeyi yemek istiyorum. Akşam yemeği 7 de kesmek istiyorum ama bebeğin beslenmesini etkiler diye de korkuyorum . Siz akşam yemeğini en son kaçta yiyorsunuz ya da doktorunuz ne dedi acaba?
Kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız acabaBen yatana kadar iki saatte bir yiyorum :) acliktan midem arkama yapisiyor, ama hafif seyler yiyorum
Ben de ilk aylar çok sevmeme rağmen et tavuk hiç yiyemedim ama onun yerine hamur işine yönelmiş bulundum.Ben yatana kadar iki saatte bir yiyorum :) acliktan midem arkama yapisiyor, ama hafif seyler yiyorum
bebek için faydalı şeyler yiyin. ben 73 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğum yaptım. boyum 172 bu arada. şu an 69 kiloyum 2,5 ay oldu doğum yapalı. gereksiz yiyeceklerden uzak durun derim. iki hamileliğimde de kilo almadım ama alanlar çok zor verdiler yada veremediler. benim doktorum tatlı yerine ceviz ye bi tane demişti mesela. meyve avakado yoğurt bu tür şeyler yedim ben zaten öğünlerde normal yemeklerimi yiyordum ve tuz tüketmedim hiç ödemim olmadıKızlar iyi akşamlar. 17 haftalık hamileyim ve 4 kilo net almış bulunmaktayım. İlk aylar midem bulandı ama istifra etmedim hiç. Yani kilo verme durumum olmadı. Şimdi ise her şeyi yemek istiyorum. Akşam yemeği 7 de kesmek istiyorum ama bebeğin beslenmesini etkiler diye de korkuyorum . Siz akşam yemeğini en son kaçta yiyorsunuz ya da doktorunuz ne dedi acaba?
Hic kilo almadim 1 kilo verdim, 88le gebe kaldim suan 87, kusma yok ama mide gazi ve bulantisi cok olmustu ilk haftalarda suan 13. HaftadayimKaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız acaba
Damak zevkim benimde degisti, ev yemegi yedim hep ama ogurerek valla, saglikli seyler yiyorum ornegin sute yulaf ekliyyorum aksamlari acikincaBen de ilk aylar çok sevmeme rağmen et tavuk hiç yiyemedim ama onun yerine hamur işine yönelmiş bulundum.
Benim de boyum 168, 61 kilo ile başladım ama 4 kilo aldım şuanda bile. Aslında normalde daha çok yer bu kadar kilo almazdım. Ama ne yesem tartıya yansıyor gibi geliyor artık ;(bebek için faydalı şeyler yiyin. ben 73 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğum yaptım. boyum 172 bu arada. şu an 69 kiloyum 2,5 ay oldu doğum yapalı. gereksiz yiyeceklerden uzak durun derim. iki hamileliğimde de kilo almadım ama alanlar çok zor verdiler yada veremediler. benim doktorum tatlı yerine ceviz ye bi tane demişti mesela. meyve avakado yoğurt bu tür şeyler yedim ben zaten öğünlerde normal yemeklerimi yiyordum ve tuz tüketmedim hiç ödemim olmadı
bebek için faydalı şeyler yiyin. ben 73 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğum yaptım. boyum 172 bu arada. şu an 69 kiloyum 2,5 ay oldu doğum yapalı. gereksiz yiyeceklerden uzak durun derim. iki hamileliğimde de kilo almadım ama alanlar çok zor verdiler yada veremediler. benim doktorum tatlı yerine ceviz ye bi tane demişti mesela. meyve avakado yoğurt bu tür şeyler yedim ben zaten öğünlerde normal yemeklerimi yiyordum ve tuz tüketmedim hiç ödemim olmadı
son haftalar çok alınıyor dikkat edersen bir şey olmaz 4 kilo güzel şu ana kadar bence. sağlıkla kucağına al inşallahBenim de boyum 168, 61 kilo ile başladım ama 4 kilo aldım şuanda bile. Aslında normalde daha çok yer bu kadar kilo almazdım. Ama ne yesem tartıya yansıyor gibi geliyor artık ;(
maşallah harika gerçekten darısı başımıza bende tedirginim açıkcası şuan bulantım çok olduğu için ne yiyebilirsem onu yiyorum tost çubuk kıraker gibi midemi bastıracak şeyler ama hamile kalmadan önce doktorum pcos um olduğu için kilo vermem gerektiğini söylemişti boyum 1.65 68 kiloydum şimdi 64 üm ama 58 e düşme hedefime ulaşamadan hamile kaldım ne yapacağımı bilemiyorum bende tatlı hiç yemiyorum meyve yiyorum onun yerine dikkat etmeye çalışıcam mümkün olduğunca şuan zaten çok bulantım var keyif alarak bişey yiyemiyorumbebek için faydalı şeyler yiyin. ben 73 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğum yaptım. boyum 172 bu arada. şu an 69 kiloyum 2,5 ay oldu doğum yapalı. gereksiz yiyeceklerden uzak durun derim. iki hamileliğimde de kilo almadım ama alanlar çok zor verdiler yada veremediler. benim doktorum tatlı yerine ceviz ye bi tane demişti mesela. meyve avakado yoğurt bu tür şeyler yedim ben zaten öğünlerde normal yemeklerimi yiyordum ve tuz tüketmedim hiç ödemim olmadı
20. Haftaya kadar hic kilo almamistim ,ben niye kilo almiyorum bebek de gelismiyor korkusuyla her seyi yedimm ve sonuc 19 kilo aldimm doguma kadarKızlar iyi akşamlar. 17 haftalık hamileyim ve 4 kilo net almış bulunmaktayım. İlk aylar midem bulandı ama istifra etmedim hiç. Yani kilo verme durumum olmadı. Şimdi ise her şeyi yemek istiyorum. Akşam yemeği 7 de kesmek istiyorum ama bebeğin beslenmesini etkiler diye de korkuyorum . Siz akşam yemeğini en son kaçta yiyorsunuz ya da doktorunuz ne dedi acaba?
Merhabalar güncel durumunuz nasılBenim de boyum 168, 61 kilo ile başladım ama 4 kilo aldım şuanda bile. Aslında normalde daha çok yer bu kadar kilo almazdım. Ama ne yesem tartıya yansıyor gibi geliyor artık ;(
Merhabalar kilo aldınız mı acaba kaç kilosunuz? Bu kilo konusu beni çok endişelendirmeye başladı 2. Trimesterda acaip iştahım açıldı. 19. Haftaya girerken 4 kilo almışım biraz frenledim yürüyüşe falan başladım ama sıklıkla acıkıyorum sizin gibiBen yatana kadar iki saatte bir yiyorum :) acliktan midem arkama yapisiyor, ama hafif seyler yiyorum
Benim en başından veri bulantim olsa da hep yeme ihtiyacı duydum, hic kusmadim acliktan bulaniyordu genelde cok sık acıkıyordum.Merhabalar kilo aldınız mı acaba kaç kilosunuz? Bu kilo konusu beni çok endişelendirmeye başladı 2. Trimesterda acaip iştahım açıldı. 19. Haftaya girerken 4 kilo almışım biraz frenledim yürüyüşe falan başladım ama sıklıkla acıkıyorum sizin gibi
Bende şu sıralar çok acıkmaya başladım kendimi tutmaya yada daha az kalorili şeyler yemeye çalışıyorum bakalım umarım süreci kolayca geçiririzBenim en başından veri bulantim olsa da hep yeme ihtiyacı duydum, hic kusmadim acliktan bulaniyordu genelde cok sık acıkıyordum.
Ben 88 ile gebe kaldim suan 87 yim, 18. Haftadayım, yürüyüş haftada bir kac kere yapiyorum bu ara cok bel agrim var
İnsallah saglikla dogsun bebislerimiz valla, anne olmak zormuşBende şu sıralar çok acıkmaya başladım kendimi tutmaya yada daha az kalorili şeyler yemeye çalışıyorum bakalım umarım süreci kolayca geçiririzgeçmiş olsun benimde geçtiğimiz hafta belim ve sırtım çok ağrıyordu dr magnezyum yazdı onu içiyorum. Birde 2 parçalı hamile yastıklarından aldım yatarken kullanıyorum belime çok iyi geldi hem önden hem arkadan destekliyor aklınızda olsun bu hafta çok daha iyiyim
Aa öyle mi üzüldüm sizde işe yaramamasına, bana 2 parçalı olanı bir arkadaşım önermişti. Gerçekten belinin ayarlanabiliyor oluşu vs ön ve arkadan desteklemesi iyi geldi. Magnezyumunda yeni yazdı doktorum 2-3 kere içebildim ama magnezyumu doğuma kadar içmem gerektiğini söyledi uzun vadede etkiliymiş sanırım.. gerçekten hamilelik zor iş hiçİnsallah saglikla dogsun bebislerimiz valla, anne olmak zormuşya magnezym kullaniyorum asla fayda etmedi. Hanile yastigi da aldim u sekinde cok iyi geliyor ama kullanamiyorum çünkü boynum tutulsu kullanirken fitik ve skolyoz vardi gebelik oncesi ayri olani da mantikki ama daha alamam buna yer bulamiyorum evde
Ben ramazanda oruc tuttum hamdolsun bir sorun olmadıKızlar iyi akşamlar. 17 haftalık hamileyim ve 4 kilo net almış bulunmaktayım. İlk aylar midem bulandı ama istifra etmedim hiç. Yani kilo verme durumum olmadı. Şimdi ise her şeyi yemek istiyorum. Akşam yemeği 7 de kesmek istiyorum ama bebeğin beslenmesini etkiler diye de korkuyorum . Siz akşam yemeğini en son kaçta yiyorsunuz ya da doktorunuz ne dedi acaba?
Yani normalde yediğimden çok fazla yemiyorum ama yediğim yapışıyor gibi geliyorMerhabalar güncel durumunuz nasılbende 19. Haftama gireceğim 4 kilo almışım çok geldi endişelendim bu kadar hızlı mı kilo alınıyor diye birkaç hafta dikkat etmedim hemen aldım. Bende 168 boy 64 kilo ile başlamıştım. Aradan zamanda geçmiş siz şuan ne durumdasınız onu merak etim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?