hamilelik ve bulantı, kusma

eyican06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
946
286
123
kızlar 11 ve 12. haftadan sonra bulantıları ve kusmaları başlayan var mı? benim önceleri pek olmazdı sadece sabahları dişlerimi fırcaladığımda olurdu bir kaç gündür sabah ve yemeklerden sonra oluyor midem çok kötü. korkuyorum bu normal mi yoksa tedirgin olacağım birseyler mi var bebeğim için. :26:

Merhaba öncelikle Allahım yavrularımızı sağlıklı , sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Bende 8 haftalık hamileyim ilk başlarda midem çok bulanmıyordu ama ne zaman 7. haftama girdim sabah akşam hiç farketmiyor felaket şekilde midem bulanıyor. Önceden severek yediğim şeylerin kokusunu aldığımda bile midem bulanıyor bu yüzden değil mutfağa girmek önünden geçmek istemiyorum. Midem çok bulandığı içinde aç geziyorum gibi bir şey oluyor maalesef. Doktoruma bu durumu sorduğumda ilk 3 ay normal olduğunu zamanla bu bulantıların azalacağını söyledi. Ve özellikle eşimi istemediğim birşeyi yemem konusunda ısrar etmemesini tembihledi. Yani bunlar normal şeylermiş kafanıza fazla takmayın.

canım hayırlı olsun bebeğin bulantıların çok normal benimki 5 haftalıkken başladı.maalesef 24. haftaya kadar devam etti ve hala arada bi çıkarıyorum.Canını sıkma hamileliğin tadını çıkarİnşallah benimki kadar zor geçmez tekrar tebrikler :))

Selamlar arkadaşlar. 30 yaşındayım 8 aydır deniyoruz, ancak hamile kalamadım. Bu ay da olmadığını düşündüm, çünkü hiçbir fizyolojik değişiklik yoktu. Tek farklılık inanılmaz bi iştahtı. Dün regl günümdü. Reglim başladı. Ağrı kesicimi de içtim bi güzel. Anxak bu sabah iki kez muhteşem bir mide bulantısı ile uyandım. İşin ilginç yanı daah önce böyle bir ezberim yok. Midem pek bulanmaz benim yani. Hala da yokluyo. Normal şekilde olmasa da kanamam da var hala. Noluyo bilmiyorum. Bıktım kendimi dinlemekten açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…