Hamilelik ve cins kedi

Busra211

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
99
18
8
32
İyi akşamlar yeni gebeligim var tahmini 5 haftalik ve evimde 1 tane cins kedim var 1 yaşında yavruluktan itibaren aşılarını yaptırıyoruz tuvaletini temizlerken eldiven ve maske takıyorum sonrada güzelce yıkıyorum. Herhangi bir zararı olur mu bilen arkadaşlar yardımcı olur mu

Kedinin kakasına temas etmedigin sürece bir sorun olacagini sanmiyorum. Ayrica asilari da varmis iciniz dahat olsun bence

Sorun yok, 5 kediyle 2 hamilelik gecirdim

Teşekkürler bazıları hamile iken kedi beslenilmez diyolar o yüzden sorma gereği duydum aşılarını hiç aksatmadan vakti gelince yaptırıyoruz
Tamam zaten bugune kadar kedinizde toxoplasma olsaydi, sizin de pozitif olurdu. Benim negatifti, kedilerimin de hepsi negatifti. Ustelik kediden cocuk disarda yenen salata ve az pismis etten bulasiyor toxoplasma, bunlara dikkat edin

Dikkat ederseniz bir şey olmaz başta eşime birakmistim kum temizliğini sonra o başa cikamayinca kendim yaptım yine eldiven falan takmıyorum ama her gün kumu temizleyip hiçbir yere temas etmeden güzelce yıkıyorum elletimi. Herhangi bir sorun yaşamadım çok şükür

Tamam zaten bugune kadar kedinizde toxoplasma olsaydi, sizin de pozitif olurdu. Benim negatifti, kedilerimin de hepsi negatifti. Ustelik kediden cocuk disarda yenen salata ve az pismis etten bulasiyor toxoplasma, bunlara dikkat edin
Evet bende toxoplazma cikmisti ama bu kediden sanmıyorum sokak kedisi çok beslemistim ama vücudum antikor üretmiş

Evet bende toxoplazma cikmisti ama bu kediden sanmıyorum sokak kedisi çok beslemistim ama vücudum antikor üretmiş
E tamam o zaman maske eldivene bile gerek yok, cok cok daha rahat olun benim negatifti mesela

E tamam o zaman maske eldivene bile gerek yok, cok cok daha rahat olun benim negatifti mesela
Peki size birsey daha soracağım benim sonucum pazartesi günü 1713 çıktı aile hekimim bana 5. Haftanın içindesin demişti ilk gebeligim düşük yapmıştım 5 haftalikti ama 4 hafta olarak düşük yaptım tabi o zamanlar kanamam vardı

Soruyu goremedim

Ben eldiven ve maske takıp öyle temizliyorum sonra da hemen Ellerimi yıkıyorum

Ben eldiven ve maske takıp öyle temizliyorum sonra da hemen Ellerimi yıkıyorum
Bişey olmaz o halde içiniz rahat olsun. Yukarda arkadaşın dediği gibi iyi yıkanmamış yeşillik ve iyi pişmemiş etten geçme ihtimali daha yüksek. Onlara da dikkat edin dışarıda salata vs yemeyin

Ben pazartesi günü aile hekimime gidip beta hcg baktırdım 1713 çıktı sonucum ve bana 5. Haftanın içindesin dedi bu hesaplama nasıl yapılıyor
Son adet gununuze gore hesaplaniyor, degere gore degil

Bişey olmaz o halde içiniz rahat olsun. Yukarda arkadaşın dediği gibi iyi yıkanmamış yeşillik ve iyi pişmemiş etten geçme ihtimali daha yüksek. Onlara da dikkat edin dışarıda salata vs yemeyin
Zaten toxo pozitifmis, danayi sagken bagirtarak dislese de bi sey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…