Tehliken yoksa yapabilirsin ama bence ilk 3 ay dikkatli olmak gerekiyorhamileyken iliskide bulunmaman gereken zamanlar hangileridir? iliskide bulunmakta bir sakinca yoktur heralde
Laylu nasıl dertlerin var ya bi squatla bi cinsellikle kafayı bozmuşsun.bi 3 ay sabredemedin:)))inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. ...bir başka konu başlığında alkol ve sigara da soracaksin diye korkuyorum....Bebeğin için kaygilaniyorum .....sana değil kaygim.hamileyken iliskide bulunmaman gereken zamanlar hangileridir? iliskide bulunmakta bir sakinca yoktur heralde
Benkm doktorum ilk 3 ay ve son 1 ay yasakladi canimhamileyken iliskide bulunmaman gereken zamanlar hangileridir? iliskide bulunmakta bir sakinca yoktur heralde
İlk haftalar korku olduğu için zaten istesende yapamıyorsun doktora danışmakta fayda var herkes için sakınca olacak diye birşey yok düşük tehlikesi olmadığı sürece...
Tehliken yoksa yapabilirsin ama bence ilk 3 ay dikkatli olmak gerekiyor
Ben zaten yasaklamıstım cinselliği geçen haftada doktorum ilk 3 ayda tavsiye etmiyoruz dedi pazar günü de kanamam oldu zaten doğana kadar yok artık
İlk 3 ay der her doktor.
Sonrasında kendi sağlığın ve bebeğin sağlığı ile orantılı olarak doktorun yönlendireceği şekilde hareket edebilirsiniz.
Benkm doktorum ilk 3 ay ve son 1 ay yasakladi canim
aa kimleri goruyorum :) ben hayattan zevk almasini seven bi insanim. bence sen de biraz da olsa zorla. yoksa yazik senin kocana da. o koca totisle adamda da arzu kalmamistir. once squat canim hic bisey icin gec diil hadi bakalim :)Laylu nasıl dertlerin var ya bi squatla bi cinsellikle kafayı bozmuşsun.bi 3 ay sabredemedin:)))inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. ...bir başka konu başlığında alkol ve sigara da soracaksin diye korkuyorum....Bebeğin için kaygilaniyorum .....sana değil kaygim.
valla canım bana doktorum tek kelime demedi ve ben yaptıkça rahatladım karın ağrılarım geçti ve ayrıca doğuma yüüryerek gidersenbiz ilişkiyi girin öle gidin çok daha kolay yapılıyor doğum garantidir emin olun ablam hep öle doğurdu normal doğum yaptığı halde çok rahatlıkla yaptı doğumu dikkat ederek karnınıza baskı yapmadan yapabilirsiniz hep besmele çekerek ama yapın genedehamileyken iliskide bulunmaman gereken zamanlar hangileridir? iliskide bulunmakta bir sakinca yoktur heralde
YAPTIM RAHATLADIM:)ÇOK TATLISIN:) SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR BEN VALLA RAHAT KAPI PENCERE HOPLAYA ZIPLAYA SİLİYORUM İLİŞKİMDE DE SIKINTI YOK :)ŞÜKÜR :)BEBİŞİMDE SOLUCAN GİBİ :) AYNI ANASI :) DURMUYOR YERİNDE :)valla canım bana doktorum tek kelime demedi ve ben yaptıkça rahatladım karın ağrılarım geçti ve ayrıca doğuma yüüryerek gidersenbiz ilişkiyi girin öle gidin çok daha kolay yapılıyor doğum garantidir emin olun ablam hep öle doğurdu normal doğum yaptığı halde çok rahatlıkla yaptı doğumu dikkat ederek karnınıza baskı yapmadan yapabilirsiniz hep besmele çekerek ama yapın genede
Ay çok güldüm gece gece.. :)) rabbim.sağlık versin sana da evladına da inşallah :) sen yine de çok zorlama kendini :)YAPTIM RAHATLADIM:)ÇOK TATLISIN:) SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR BEN VALLA RAHAT KAPI PENCERE HOPLAYA ZIPLAYA SİLİYORUM İLİŞKİMDE DE SIKINTI YOK :)ŞÜKÜR :)BEBİŞİMDE SOLUCAN GİBİ :) AYNI ANASI :) DURMUYOR YERİNDE :)
maşalşlaah canımm hep böle devamö etsin inşalaaaahhhYAPTIM RAHATLADIM:)ÇOK TATLISIN:) SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR BEN VALLA RAHAT KAPI PENCERE HOPLAYA ZIPLAYA SİLİYORUM İLİŞKİMDE DE SIKINTI YOK :)ŞÜKÜR :)BEBİŞİMDE SOLUCAN GİBİ :) AYNI ANASI :) DURMUYOR YERİNDE :)
:) o kadarini bilmem tabi ama bu hafta doktorum hic bi sakinca gormedigini soyledi. genel gecer bi kural yokmus yani ilk uc yapma gibi. herkesin siniri farkliymis. spor bile yap dedi valla benim doktorum, haraket iyidir :)valla canım bana doktorum tek kelime demedi ve ben yaptıkça rahatladım karın ağrılarım geçti ve ayrıca doğuma yüüryerek gidersenbiz ilişkiyi girin öle gidin çok daha kolay yapılıyor doğum garantidir emin olun ablam hep öle doğurdu normal doğum yaptığı halde çok rahatlıkla yaptı doğumu dikkat ederek karnınıza baskı yapmadan yapabilirsiniz hep besmele çekerek ama yapın genede
dikkat et burda sagligi iyi olanlari hic sevmezler :) onlarda kotu olsun diye elden gelen yapilir. bende de ne mide bulantisi ne bas donmesi var, sporla falan alakaliyim diye oooof laflari duy. sen kendini ne saniyosun burda millet ayaga bile kalkamiyolar falanYAPTIM RAHATLADIM:)ÇOK TATLISIN:) SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR BEN VALLA RAHAT KAPI PENCERE HOPLAYA ZIPLAYA SİLİYORUM İLİŞKİMDE DE SIKINTI YOK :)ŞÜKÜR :)BEBİŞİMDE SOLUCAN GİBİ :) AYNI ANASI :) DURMUYOR YERİNDE :)
dikkat et burda sagligi iyi olanlari hic sevmezler :) onlarda kotu olsun diye elden gelen yapilir. bende de ne mide bulantisi ne bas donmesi var, sporla falan alakaliyim diye oooof laflari duy. sen kendini ne saniyosun burda millet ayaga bile kalkamiyolar falanbi takim sindirme calismalari, ama yemezler tabi :)
valla canım bana doktorum tek kelime demedi ve ben yaptıkça rahatladım karın ağrılarım geçti ve ayrıca doğuma yüüryerek gidersenbiz ilişkiyi girin öle gidin çok daha kolay yapılıyor doğum garantidir emin olun ablam hep öle doğurdu normal doğum yaptığı halde çok rahatlıkla yaptı doğumu dikkat ederek karnınıza baskı yapmadan yapabilirsiniz hep besmele çekerek ama yapın genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?