hamilelik ve cinsellik

Laylu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
40
5
36
35
hamileyken iliskide bulunmaman gereken zamanlar hangileridir? iliskide bulunmakta bir sakinca yoktur heralde

İlk haftalar korku olduğu için zaten istesende yapamıyorsun doktora danışmakta fayda var herkes için sakınca olacak diye birşey yok düşük tehlikesi olmadığı sürece...

hamileyken iliskide bulunmaman gereken zamanlar hangileridir? iliskide bulunmakta bir sakinca yoktur heralde
Laylu nasıl dertlerin var ya bi squatla bi cinsellikle kafayı bozmuşsun.bi 3 ay sabredemedin:)))inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. ...bir başka konu başlığında alkol ve sigara da soracaksin diye korkuyorum....Bebeğin için kaygilaniyorum .....sana değil kaygim.

Ben zaten yasaklamıstım cinselliği geçen haftada doktorum ilk 3 ayda tavsiye etmiyoruz dedi pazar günü de kanamam oldu zaten doğana kadar yok artık

İlk 3 ay der her doktor.
Sonrasında kendi sağlığın ve bebeğin sağlığı ile orantılı olarak doktorun yönlendireceği şekilde hareket edebilirsiniz.

tesekkurler fistiklar :)
İlk haftalar korku olduğu için zaten istesende yapamıyorsun doktora danışmakta fayda var herkes için sakınca olacak diye birşey yok düşük tehlikesi olmadığı sürece...

Tehliken yoksa yapabilirsin ama bence ilk 3 ay dikkatli olmak gerekiyor

Ben zaten yasaklamıstım cinselliği geçen haftada doktorum ilk 3 ayda tavsiye etmiyoruz dedi pazar günü de kanamam oldu zaten doğana kadar yok artık

İlk 3 ay der her doktor.
Sonrasında kendi sağlığın ve bebeğin sağlığı ile orantılı olarak doktorun yönlendireceği şekilde hareket edebilirsiniz.

Benkm doktorum ilk 3 ay ve son 1 ay yasakladi canim

aa kimleri goruyorum :) ben hayattan zevk almasini seven bi insanim. bence sen de biraz da olsa zorla. yoksa yazik senin kocana da. o koca totisle adamda da arzu kalmamistir. once squat canim hic bisey icin gec diil hadi bakalim :)

valla canım bana doktorum tek kelime demedi ve ben yaptıkça rahatladım karın ağrılarım geçti ve ayrıca doğuma yüüryerek gidersenbiz ilişkiyi girin öle gidin çok daha kolay yapılıyor doğum garantidir emin olun ablam hep öle doğurdu normal doğum yaptığı halde çok rahatlıkla yaptı doğumu dikkat ederek karnınıza baskı yapmadan yapabilirsiniz hep besmele çekerek ama yapın genede

YAPTIM RAHATLADIM:)ÇOK TATLISIN:) SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR BEN VALLA RAHAT KAPI PENCERE HOPLAYA ZIPLAYA SİLİYORUM İLİŞKİMDE DE SIKINTI YOK :)ŞÜKÜR :)BEBİŞİMDE SOLUCAN GİBİ :) AYNI ANASI :) DURMUYOR YERİNDE :)

Ay çok güldüm gece gece.. :)) rabbim.sağlık versin sana da evladına da inşallah :) sen yine de çok zorlama kendini :)

maşalşlaah canımm hep böle devamö etsin inşalaaaahhh

:) o kadarini bilmem tabi ama bu hafta doktorum hic bi sakinca gormedigini soyledi. genel gecer bi kural yokmus yani ilk uc yapma gibi. herkesin siniri farkliymis. spor bile yap dedi valla benim doktorum, haraket iyidir :)

dikkat et burda sagligi iyi olanlari hic sevmezler :) onlarda kotu olsun diye elden gelen yapilir. bende de ne mide bulantisi ne bas donmesi var, sporla falan alakaliyim diye oooof laflari duy. sen kendini ne saniyosun burda millet ayaga bile kalkamiyolar falan bi takim sindirme calismalari, ama yemezler tabi :)

o heryerde öyle karnım küçük niye küçük biraz büyüse ne kadar şişmişsin , tabak kaldırsam aman dikkat et her gün ilginç doğum hikayeleri yaw ben iyiyiiiim iyi :) tabela yaptırcam boynuma :) millet halter kaldırıyor bişi yok :) :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…