YARDİMCİ OLABİLİR MİSİNİZ?

normalde asla guvenip boyle bir seyle iliski yasamam.yakin arkadasim bosalma olmamis hic hap bile alma dedi. ben icim rahat olsun diye aldim bosalma yokken zaten nasil hamilelik olsun? ama ella hormonlarla cok oynuyor iste
hem boşalma olması lazım hem de yumurtlama döneminiz de olmanız lazım hamilelik için

Sanmıyorum ama stresi yiyip bitirecek şimdi sizi.
evet hemde dongumu boazqck hamilelik olmayacagini biliyorum ama insan korkuyor ister istemez zaten biyolojik klarak mumkun degil hem bosalma olmadi hemde ella kullandim ama insan anlik bir seyle boyle hata yapabiliyor.en azindan burdakilerle konsuarak biraz icim rahatladi

Böyle bi konuda bile ‘için rahat olsun bişey olmaz’ diyen sevgilin var 😒 onun için ne kadar önemsiz olduğunu buradan anlayabilirsin.

Küçücük yaşta kaygılanman gereken şeyler bunlar olmamalı ayrıca. Yazık.

haklisiniz ama suan korkum "hamilelik riskim var mi" bunu dusunuyorum sadece
İçine boşalmadıysa yok, ihtimal yok.

Sen olmayacak şey için sağlığını tehlikeye attın kısacası. Adetin geciktiğinde de konu açıp ‘adet olmadım hamile miyim’ diye sormana da gerek yok ayrıca. Birkaç ay adet olmazsan şaşırma.

İçine boşalmadıysa yok, ihtimal yok.

Sen olmayacak şey için sağlığını tehlikeye attın kısacası. Adetin geciktiğinde de konu açıp ‘adet olmadım hamile miyim’ diye sormana da gerek yok ayrıca. Birkaç ay adet olmazsan şaşırma.
ya umarim oyle bi durum olmaz.arkadasim da kullanmisti onda gecikme olmamisti her vucut farkli veriyor tepkisini onun hic kanamasi da olmadi ama benim cok fazla kanamam oldu mesela, olurda gecikirsem icimi rahatlatmak icin test yaparim.

Dün erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadık kondom yoktu. icime bosalma olmadi o da icin rahat olsun bir sey olmaz falan dedi ben boyle seyleri kafamda cok kurarim o yuzden ella ictim iliskiden bir saat sonra,bir sey olur mu sizce yani bosalma olmadi hemen ella da ictim duzensizlik olur diyorlar ama hamilelik acisindan bir sey olur mu? bide benim ilk cinsel birlikteligimdi canim cok yandi ve cok kanamam oldu.
Bişey olmaz rahat ol

Back
X