bir tanede ben ekleyeyim,saç kestirmek bebeğin ömrünü kısaltır derler onun yüzünden inanmadığım halde bile saç kestiremiyorum.
bir tanede ben ekleyeyim,saç kestirmek bebeğin ömrünü kısaltır derler onun yüzünden inanmadığım halde bile saç kestiremiyorum.
ya bi hamileliği rahat rahat yaşatmıyorlar :)
makina gibi oldu kadınlar yat kalk otur bişeyi elleme :) bebiş için katlanılıyor işte ..
valla ya haklısın bari kış uykusu filan gibi bişi olsa hamile kaldıkmı bi 9 ay yatsak vakit gelince uyansak lülülülülülü
olur uyuyalım :)
:dance::dance: ya bişey diyeyim mi bişey olmayacaksa olmuyor bence ... bazı kadınlar bebeklerni düşürmek için atlamadıkları yer kalmıyo ama bebek gene düşmüyor sapasağlam da doğuyor , benim bi arkadaş vardı kocası neredeyse hiç doktora götürmedi bi kere hamile kaldığında gitti bide kanaması sancısı olmuştu ilk aylarda o zaman gitti doktora , başka hiç götümedi, maşallah paşa gibi bi oğlu oldu , tabi tedbir bizden takdir ALLAHTAN da .. alnımızda ne yazılıysa o oluyor...
ama çokda kasmamak lazım hamileliğin tadını çıkarmalı ,a.s. çok güzel çok kutsal bişey çünkü bu duygu ..
ya oda doğru değil herkes o kadar şanslı değil ama bence tadını çıkarmak daha güzel ya zaten sanki 5-6 tane çocukmu yapıyoz tabi bunda eşlerinde desteği çok önemli anlayışsız yada duygusuz bi eşin varsa hamileliğin tadı ne kadar çıkarılır oda tartışılıralsanaalsanasmile
gerçekten eşlerin desteği çok önemli mesela temizlik, yemek benim zorlandığım konulardı sağolsun eşim yardımcı oluyordu .. hem maddi hem manevi destek çok önemli eşlerin desteğiyle yükümüz hafifliyor ...
kesinlikle haklısın rabbim tüm sıkıntı çekenlern yardımcısı olsun şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?