hamılelık ve grip

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
31
merhaba 4 haftalık hamıleyım ve grıp oldum bu bebegıme sorun acar mı yada ne yapmalıyım gecmesi ıcın

Sorun olacağını sanmıyorum. Hamile olupta hasta olan çok insan oluyor. İçiniz rahat olsun

İlk bağışıklığı kazanmış olur bişey ol az annesi onun içerde keyfi yerinde sen hasta olmuşsun olmamışsın umurunda bile değil. Hatta ve hatta hamilelerde hastalıklar daha hızlı iyileşme sürecine girer doğmadan annesi için çabalıyor bebelerimiz daha napsınlaar

ya siz ne kadar pozitif bir bayansınız teşekkür ederim :)

merhaba 4 haftalık hamıleyım ve grıp oldum bu bebegıme sorun acar mı yada ne yapmalıyım gecmesi ıcın
canım benim Allah'a emanet aynı durumu ben yaşadım eşim çok kötü hastaydı ve bana geçti. yemeğini dikkatli iç, günde bir bardak ıhlamurunu iç hiçbir sıkıntı olmadı Allah'a şükür. İçini ferah tutmaya ve iyileşmeye çalış

pekı grıbınız nasıl gectı cok sarsalıyor ya

pekı grıbınız nasıl gectı cok sarsalıyor ya

canım ben anneme geçtim, eşim de annesine geçti o da hasta diye. Her gün sıcak çorba, meyve suyu içtim. Burnum çok akıyordu karbonatlı su çektim burnuma hep kendiliğinden geçti ama ilk zamanlar zordu çok dediğin gibi

bebekler ıcın olan burun spreyınden kullanıyorum bende calıstıgım ıcın daha kotu etkılıyor

pekı bu bebek burun spreyı kullansak bogazdan ınmese bıle bebege zarar verırımı cunku cok tıkanıyorum ve uyuyamıyorum

valla onu bilmiyorum canım, ben hamilelik boyunca çok zorunda kalmadıkça bitkisel bile olsa ilaç almak istemiyordum. bir tek folik ile progesteron aldım. bence eğer doktorun tamam derse kullanabilirsin? ben normal hayatımda da ilaç kullanmayı seven biri değilim ondan böyleyim

teşekkür ederim o halde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…