hamilelik ve hemaroit

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
kızlar hamilelikte hemaroit olan var mı ? iyileşen var mı ? benim iki gün önce çıktı birden çıktı.daha önce yoktu.kabızlık ve kanama yok.düzenli her şey.bugün doktorum ilaç verdi ,krem verdi.haftaya kadar geçmezse cerrahiye yollayacağım dedi. çok korkuyorum.ağrım çok.başıma geleceğini tahmin etmezdim. yaşayanlar paylaşırsa sevinirim.ben yarın 23 haftalık olucam. :çok üzgünüm:
 
Gecmis olsun canim.
Hamlilelikte hep olur benim son aylarda. dr normal oldugunu hamilelikte kabizlik sorunu olan annelerde olurmus.. bol bol su birde kabizligi gideren gidalari tuketmek galiba..

offf hamile iken her tur sorun cikiyor

Allah yardimcimiz olsun..
 
haklısın canım.amin.ama benim kabızlık yok sadece hemoroid var.çok kötü ya.hamilelik sonrası geçiyor mu acaba.wcye gitmek azab gibi geliyor bir kaç gündür.
 
tatlım benim kabızlık sorunum hamile olmada öncevardı
hamileliktede oldu
kanamam falan odlu ama hep olduğu için söyleme gereği duymadım bende
çok ağrım olmuyordu benim
geçmiş olsun cnm
 
bende hemoroid belasıyla ugrasanlardan birisiyim
evlenmeden öncede vardı hamileliğimde bitane daha cıktı basıma bela cok can yakıyor seni cok ii anlıyorum ama beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor o ilacı kullanınca sadece var olan sislik iniyor kesinlikle tamamen gecmiyor tamamen gecebilmesi için cerrahi müdahale gerekiyor
bakalım dogumda benimki ne hale gelir artık
olmazsa ameliyat masasını boylayacagım
 
bende de hamilelik öncesi vardı, hamilelikte çok aşırı sorun oldu diyemem birkaç kez şiddetli kabızlık çektim, bol sıvı tüketmeye dikkat ediyorum birde lif bakımından zengin meyveler tüketiyorum.şuan ağrı ve kabızlık yok ama sıvı şeklinde akıntı oluyor :KK43:
doktoruma söylemedim henüz,asıl düşündüren doğumda ve sonrasında ne yapacağız :bbo:
 
ben de beslenmeme dikkat ederim çok su tüketirim.herşeyden alırım gıdamı.kabızlık,kanama şişlik yok.sadece morarma ve çatlak var :KK43:(
 
X