• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve idrar kaçırma

Ozgelin

🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
869
1.106
113
Kızlar merhaba 16 haftadayım ama idrar kaçırma gibi bi problemim var..kustuğumda hapşırdığmda öksürdüğümde baya baya akıyor..bu normlmi gebelikten sonra geçer mi ?

Kızlar merhaba 16 haftadayım ama idrar kaçırma gibi bi problemim var..kustuğumda hapşırdığmda öksürdüğümde baya baya akıyor..bu normlmi gebelikten sonra geçer mi ?
bu durum hamilelikte yaşanan bir sıkıntı ama bunu tetikleyen şeylerden biri de idrar yolu enfeksiyonu. o nedenle belli aralıklarla idrarınıza baktırın derim. bir de az bile olsa kesinlikle idrarınızı bekletmemeye çalışın.

30. Haftadan sonra belki bebek baski yaptigi icin olabilir ama 16. Hafta erken gibi geldi bana. Doktorunuza danisin derim

30. Haftadan sonra yaşanıyor. Büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu var. 3 ay oldu doğum yapalı yeni geçti valla benim.

bu durum hamilelikte yaşanan bir sıkıntı ama bunu tetikleyen şeylerden biri de idrar yolu enfeksiyonu. o nedenle belli aralıklarla idrarınıza baktırın derim. bir de az bile olsa kesinlikle idrarınızı bekletmemeye çalışın.
Olablir enfeksiyon da var çünki ..

Olablir enfeksiyon da var çünki ..
Doktor a gittiniz mi ? Bende aynı durumu yaşadım ama o idrar aandığım şey bebeğin suyuymuş sanırım çünkü ilk 4mm su ben bunları yaşadıktan sonra 2mm lere düştü hatta şu anda çok az bebeğimin suyu bu yüzden gelişimi geri. İhmal etmeyin szde. Bende de enfeksiyon var

Back
X