Hamilelik ve iliski

rumuz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
82
9
1
25
Kizlar ben 16 haftalik hamileyim eşimle bu zamana kadar benim zoruma 1 kere okiskiye girdik resmen iliskiyenhirmek istemiyor benle dudağımdan böle 2 kere opuyor napmam gerek

Kizlar ben 16 haftalik hamileyim eşimle bu zamana kadar benim zoruma 1 kere okiskiye girdik resmen iliskiyenhirmek istemiyor benle dudağımdan böle 2 kere opuyor napmam gerek
Neden canım ama ? Severek mi evlendiniz ? Yoksa görücü usulü mü

Hemen kötü düşünme canım suan hamişsin ve aşırı hassassın bence eşin seni seviyor ve korkuyor bsey olmasın diye

Hamilelikte zarar vermez mis düşük tehlikesi yoksa defalarca anlattım ama yok anlamıyor istediğimi belli etmeye çalıyorum onu da anlamıyor

Bazı erkekler hamilelik boyunca eşleriyle ilişkiye girmek istemezler. Bir yakınımın kocası da orada çocuk olduğunu bile bile yapamıyorum demiş mesela ve cidden doğuma kadar ilişkiye girmeyi reddetmiş. Bu durumu ancak açık açık konuşarak aşabilirsiniz. İsterseniz eşiniz yanınızdayken doktorunuza özellikle sorun ki bir şey olmayacağını doktorunuzdan kendi duysun. Bazı makaleler var cinsel ilişkinin doğal doğum ihtimalini arttırdığı ile ilgili belki onları falan okuyabilirsiniz eşinize

Hamilelikte zarar vermez mis düşük tehlikesi yoksa defalarca anlattım ama yok anlamıyor istediğimi belli etmeye çalıyorum onu da anlamıyor
Eşiniz eyer bebegin sağlığını düşünüyorsa sadece sevişin yani siz onu rahatlatın o da sizi. Yani illa ilişkiye girmenize gerek olmadığını söyleyin eyer gerçekten bebeği düşünüyorsa bu ona mantıklı gelir

ilk gebeliğimde düşük yaşadık korona ile ilgili şu anda 29 haftadayız. isteğim var ama eşim red ediyor çünkü bir daha aynı duyguları yaşamamak için anlayışla karşılıyorum. Merak etme bebeğinizin sağlığını düşünüyordur eşiniz.

Umarim öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…