Hamilelik ve kanama

Fadime07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
72
11
3
33
Öncelikle hepinize hayırlı geceler bayanlar..
Ben su anda 6+3 hamileyim ve 5+5 günlükken şiddetli kanamam oldu kan pihtilari düştü hemen devlet hastahanesine gittik ve ordaki doktor kanamanın çok şiddetli olduğunu belki de düşük başladığını söyledi ultrason da da bebeğin kalp atışları yok kesenin şekli bozulmuş kürtaj yapıcaz dedi beynimden vurulmusa döndüm vajinamdan vakum gibi birseyle kan çekti hemen ordan çıkıp özel hastahaneye gittik ordaki doktor kesenin şeklinin normal olduğunu bebeği görüntüleyemedigini söyledi kalp atışları evet yok dedi 1 hafta bekleyelim tekrar ultrason çekelim dedi 1 tane iğne ve progestan verdi 200 mg günde 2 kez kullanıyorum şu anda hala lekelenme şeklinde kanamam var ve yarın tekrar ultrasona gidicem kalp atışları duyulmazsa kürtaj riskim var daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda sizce bebekle ilgili bir durum mu lütfen yardımcı olun

İlk gebeliğim ve cok korkuyorum
Simdiden teşekkürler hepinize hayırlı doğumlar dilerim

Nasıl yani? Vakum gibi bir şeyle kan çekti diyorsunuz. Sonra kese görünmüş. Keşke üçüncü bir doktora daha gitseydiniz.

Kürtaj kolay bir işlem 5 dakika uyuyorsunuz, uyanınca herşey bitmiş oluyor. Malesef ben de deneyimledim. O ilaçlara rağmen de bebek dusuyorsa sağlıksız demekmiş. Üzülme yani. Nasip. Napalım.

Öncelikle hepinize hayırlı geceler bayanlar..
Ben su anda 6+3 hamileyim ve 5+5 günlükken şiddetli kanamam oldu kan pihtilari düştü hemen devlet hastahanesine gittik ve ordaki doktor kanamanın çok şiddetli olduğunu belki de düşük başladığını söyledi ultrason da da bebeğin kalp atışları yok kesenin şekli bozulmuş kürtaj yapıcaz dedi beynimden vurulmusa döndüm vajinamdan vakum gibi birseyle kan çekti hemen ordan çıkıp özel hastahaneye gittik ordaki doktor kesenin şeklinin normal olduğunu bebeği görüntüleyemedigini söyledi kalp atışları evet yok dedi 1 hafta bekleyelim tekrar ultrason çekelim dedi 1 tane iğne ve progestan verdi 200 mg günde 2 kez kullanıyorum şu anda hala lekelenme şeklinde kanamam var ve yarın tekrar ultrasona gidicem kalp atışları duyulmazsa kürtaj riskim var daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda sizce bebekle ilgili bir durum mu lütfen yardımcı olun

İlk gebeliğim ve cok korkuyorum
Simdiden teşekkürler hepinize hayırlı doğumlar dilerim
Bende kese bozukluğundan dolayi kurtaj oldum.7haftakti.2doktra muayene olmştm.ıkısıde kurtaj olmam gerktgnı soyledi.kesenin arkasindada kanama varmiş.simidide catlatma ignesi olucam.

Ne yapmaya çalıştı inanın bende anlamadım... hatta ikinci doktora anlattım o da anlamadı yarın 3. Bi doktor isinde dağa uzman o özel Hastahanenin sahibi olan doktor görücek düşük riskiniz var dedi bebeği görüntüleyemiyoeum dedi ikinci doktor ama ertesi günü sağlık ocağında görüştüğümüz doktor ultrasona bebek burda işte yapışık olduğu için görmemiş olabilir dedi anlamadım birsey umarım yarın kalp atışını duyarız

Fakat benim.gittiğim ikinci doktor kesenin şeklinin normal olduğunu söyledi geçmiş olsun sizlere de

Bazen başka sebeplerle de kanama olabiliyor. Benim 8.5 haftaya kadar bekledi Dr atış olmayınca kürtaj oldum. İlaçları verip şans tanıyan Dr en iyisidir. Cünkü 7 haftalıkken başka dra gittim ben o dedi hemen alalım. Eşimle hemen kaçmıçtık odadan.

Bencede şans tanıyan bekleyen doktor en iyisidir çok korkuyorum ilk gebeligim yeni alıştı bünyem hamileliğe artık idrak ettim her konuda daha dikkatli davraniyorum Rabbim bize bağışlar inşallah melegimizi

Geçmiş olsun size çok üzüldüm

Amin teşekkür ederim o günden beri ne uykumdan birsey anlıyorum nede yediğim ictigimden

Böyle konular agir konular insan yazarken tedirgin oluyor karsidakini üzmemek icin ama bazi hamileliklerde vücut yani bagisik sisteminden dolayi hasta embriyolari vücutdan atiyormus ama sizin durum nasil bilemicem belki doktorlar yalnis görmüstür. Bir bayan iki doktora gitdi bebek hasta dogsada yasiyamaz dediler kadin inanmadi ücüncü doktora gitdi ve bebek saglikliymis normal dogdu yasiyor. Rabbim hayirli saglikli bebekler versin bütün isteyenlere. Bu zamanda tip cok ilerlede cok kadin 35 yas üstü bile hamile kaliyor sizin yasiniz kac gencsiniz herhalde

Kürtajdan korkma bende oldum çok sancılı olmuyor. Ama inşallah bunlara gerek kalmaz da sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Böyle konular agir konular insan yazarken tedirgin oluyor karsidakini üzmemek icin ama bazi hamileliklerde vücut yani bagisik sisteminden dolayi hasta embriyolari vücutdan atiyormus ama sizin durum nasil bilemicem belki doktorlar yalnis görmüstür. Bir bayan iki doktora gitdi bebek hasta dogsada yasiyamaz dediler kadin inanmadi ücüncü doktora gitdi ve bebek saglikliymis normal dogdu yasiyor. Rabbim hayirli saglikli bebekler versin bütün isteyenlere. Bu zamanda tip cok ilerlede cok kadin 35 yas üstü bile hamile kaliyor sizin yasiniz kac gencsiniz herhalde
Daha 24 yaşındayım ben ilk deneyimim o yüzden de korkularım daha büyük sanırım.. attığım her adımda aldigim her nefeste dua ediyorum umarım Rabbim dualarimizi kabul eder.. teşekkür ederm inşallah yarım hayırlı haberlerimizi iletirim sizlere

Kürtajdan korkma bende oldum çok sancılı olmuyor. Ama inşallah bunlara gerek kalmaz da sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Korkum Bebeğimi kaybetmek sürpriz bir bebek çünkü belki de şansımz bilmiyorum ama çok istiyoruz elimden tek gelen şey dua etmek tek tesellim hiç ağrım yok kasık bel ağrım yok

Daha 24 yaşındayım ben ilk deneyimim o yüzden de korkularım daha büyük sanırım.. attığım her adımda aldigim her nefeste dua ediyorum umarım Rabbim dualarimizi kabul eder.. teşekkür ederm inşallah yarım hayırlı haberlerimizi iletirim sizlere

Insallah hayirlisi olsun canim

En net 7. Haftada alttan vakum yaptı dediğin nedir? Alttan ultrason olabilir mi? Bir de bazen rahim duvarı ince olur bebek rahim in orta tabakasına tutunmaya başlar. Böyle de olabilir... 5. Haftada keseden embriyo görünmez de zaten. Ne gün gideceksin bir daha? Düşük yapıyor olsan o ilaçlar kanamayı durdurmazdı bir de. Umarım bebiş sağ ve sağlıklıdır.

Az önce hapsirdim sol kasıgımin icinden birsey koptu sanki agladim resmen acisina nedn olabilir acaba

Korkmayın olmaz bir şey,ben arka arkaya 7-8 kere hapşırıyorum bazen kasıkta acıma olması normal geriliyor vücut yavaştan ama daha dikkatli olun mesela hapşıracağınızı anlarsanız yatay pozisyonda olmamaya çalışın.

Back
X