- 29 Mart 2019
- 25
- 18
- 3
- Konu Sahibi yeniannekk
-
Canım beni anlatmissinjz cildim aşırı kurudu bacaklarım kollarım gogusleeim her yerim kasindi sonra geçti şuan 18+2 haftalık hamileyim karnım ve goguslerim yeniden başladı. Karnımı gün içinde de yagliyorum onun dışında tüm vücudumu duştan sonra yagliyorum kaşıntılarla böyle başa cikiyorumArkadaşlar selam herkese. 12+3 günlük hamileyim. Yaklaşık bu haftanın başından beri bacaklarımda bir kaşıntı ve kızarıklık başladı. Sadece üst bacağımda var başka hiç bir yerimde yok. Cildiyeye gittim kanıma ve karaciğerime baktı hersey normal birşey bulamadı. Acaba hamilelikle mi ilgili başına böyle bişi gelen oldu mu? Progestan kullanıyorum aynı zamanda bununla alakalı olabilir mi?
Canım beni anlatmissinjz cildim aşırı kurudu bacaklarım kollarım gogusleeim her yerim kasindi sonra geçti şuan 18+2 haftalık hamileyim karnım ve goguslerim yeniden başladı. Karnımı gün içinde de yagliyorum onun dışında tüm vücudumu duştan sonra yagliyorum kaşıntılarla böyle başa cikiyorum
Progestan yapiyor eger lekelenmen yoksa kullanma.. lekelenmen olursa kullan
Benim o dönemde yaklaşık bir iki hafta sürdü sonra geçti . Benim cildim normalde de kuru hamilelikle birlikte aşırı kuruma oldu o dönemler kaşıntı oldu sonra geçti şuan 5. Ayimizin içindeyiz ve şuan sadece karnım ve goguslerimde var ben de bebe yağı kullanıyorum , sarı kantaron kullanıyorum çörek otu yağı kullanıyorum. Hangisi elime gelirse artık. Ben hamilelikten kaynaklandığını bildiğim için dr bu sebeple gitmedim sadece yaglaniyorumyaaa ne zaman geçiyor bu durum acaba? Normalde de cildin kuru muydu? Doktor bişi dedi mi? Benim dediğim gibi sadece üst bacağımda var. Cildiye ilaç verdi ama kullanmadım yan etkileri var hamilelikte. Bebe yağı sürüyorum bol bol
Yaaa catliyor demeyinD dgdln Y yeniannekk normal çünkü vücudumuz çatlamaya başlıyor bol bol bebeyağı veya badem yağı sürüp nemlendirmek gerekiyor
Yaaa catliyor demeyin
Valla anaların çekmediği kalmıyor.Maalesefkaçınılmaz son. Keşke bende sadece çatlasaydım varis oluşmaya başladı üstüne birde
Yaa kac kiloyla hamile kaldin suan kacsin :) catlamayaydik iyidi :)Maalesefkaçınılmaz son. Keşke bende sadece çatlasaydım varis oluşmaya başladı üstüne birde
Yaa kac kiloyla hamile kaldin suan kacsin :) catlamayaydik iyidi :)
Çokta almamissin aslinda catlak cok mu var63 ile hamile kaldım şuan 67 yim 18 haftalığım :)
Çokta almamissin aslinda catlak cok mu var
Ben kasintidan oluyodum o haftalarda 4karacigerime bakildi hicbi sey yok kana bakildi bisey yok en son avil diye bi ilac verdi doktor onla durabildim gozlerimden yas geliyodu kasinmaktanArkadaşlar selam herkese. 12+3 günlük hamileyim. Yaklaşık bu haftanın başından beri bacaklarımda bir kaşıntı ve kızarıklık başladı. Sadece üst bacağımda var başka hiç bir yerimde yok. Cildiyeye gittim kanıma ve karaciğerime baktı hersey normal birşey bulamadı. Acaba hamilelikle mi ilgili başına böyle bişi gelen oldu mu? Progestan kullanıyorum aynı zamanda bununla alakalı olabilir mi?
Yaa ben korkuyodum bisey var diye demek hamilelikte olabiliyormus. Hastanede bi kizla karşılaştım o da fenaydi. Bugun doktoruma gitcem bakalım. Bulanti aserme hic bişey yasamadim da bu kaşıntı beni öldürecekBen kasintidan oluyodum o haftalarda 4karacigerime bakildi hicbi sey yok kana bakildi bisey yok en son avil diye bi ilac verdi doktor onla durabildim gozlerimden yas geliyodu kasinmaktan
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Yerlesme kanamasi bunkadar erken olmaz canim belki baska biseydendir bide bu kadar hergun birlikte olma potansiyeli azaltmissin atiyorum ovulasyonun ayin 15 i ise 11 13 15 17... Bu sekilde git kalitesini dusurursun karsi taraftan gelen seyinArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?