• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİK VE KAŞINTI

Yerlesme kanamasi bunkadar erken olmaz canim belki baska biseydendir bide bu kadar hergun birlikte olma potansiyeli azaltmissin atiyorum ovulasyonun ayin 15 i ise 11 13 15 17... Bu sekilde git kalitesini dusurursun karsi taraftan gelen seyin
Evet benim doktorum da öyle demisti, erkek spremi kadin icinde 36 saate kadar yasayabiliyomus. Kadın yumurtasi da 24 saat. O yuzden gun asiri birlikte olmak sperm kalitesi icin cok daha saglikliymis.

Arkadaşlar selam herkese. 12+3 günlük hamileyim. Yaklaşık bu haftanın başından beri bacaklarımda bir kaşıntı ve kızarıklık başladı. Sadece üst bacağımda var başka hiç bir yerimde yok. Cildiyeye gittim kanıma ve karaciğerime baktı hersey normal birşey bulamadı. Acaba hamilelikle mi ilgili başına böyle bişi gelen oldu mu? Progestan kullanıyorum aynı zamanda bununla alakalı olabilir mi?
Bende 15+6 hamileyim, bende de hamileliğin ilk haftalarından beri var. Cildiye ye gittim bir losyon bir krem verdi geçti çok şükür

Arkadaşlar selam herkese. 12+3 günlük hamileyim. Yaklaşık bu haftanın başından beri bacaklarımda bir kaşıntı ve kızarıklık başladı. Sadece üst bacağımda var başka hiç bir yerimde yok. Cildiyeye gittim kanıma ve karaciğerime baktı hersey normal birşey bulamadı. Acaba hamilelikle mi ilgili başına böyle bişi gelen oldu mu? Progestan kullanıyorum aynı zamanda bununla alakalı olabilir mi?
Bende de oldu
Sanırım 12 -20 haftalar arası bacaklarım deli gbi kaşındı

Yara oluyordu artık
Özellikle geceleri

Testler temiz çıktı

Sonra kendiliğinden geçti

Ürederm ve advantan verdi canim banada senin de ayni mi?
Ürederm ve ectopix verdi bana canım..ben hamileliğimin ilk üç ayı bebek yağıyla el kremiyle falan nemlendirdim işe yaramadı, 4üncü ayda gittim 1kez Ürederm kullandım daha diğerini açmadım bile geçti çok şükür...

Ama progestan la alakası yok, ben progestan kullanmadan önce başlamıştı

Back
X