- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Of aynı ben işte Can'ım ya. Biz de aynı şehirde değiliz. Bir de aynı evde olsak katliam çıkar sanırım. Napcaz bu kaynanaları? Rabbim günah yazmasın dün içimden "yaşı da genç ya!" diye geçirdim beni bu duruma soktu resmen. Aslında ben hep alttan alıyordum ama, ilk hamileliğim 15. Haftasında ölümle sonuçlanmıştı. Haberi aldıktan sonra beni o kadar suçladı ki ondan sonra buz gibi soğudum ondan. Şimdi de tahammülsüzüm. İsim düşünüyoruz şu ismi beğendik diyorum önce Bi kucağına al da diyor. Bi doğur da bakalım diyor. Sıkıldım bunaldım kafayı yicem artık.Aynı soruyu ben de soruyorum kendime canım. Artık dayanamıyorum,tahammül sınırlarını astı diyorum. Her lafinda sen ne bilirsin ki diye lafı ağzıma tıkayarak başlar konusmaya ahkam kesip senin gittiğin yoldan geri geliyorum ben ya der. Her defasında da yaş itibariyle öyle olmak zorunda zaten senin daha çok sey gormen normal derim hala laflarını eder sanki tersini demisim gibi. Bu ne ki ne doğuracak lafını bana getirir filanca sana söylememi söyledi der bir de kizacagini bile bile söylüyorum der güler. Gülme bari. Dayanamadım en son,yeter artık ben hiçbir sey bilmem zaten dedim çektim kapıyı gittim odama. Şu an ben suçlu oldum. Bir de sen böyle degildin ne oldu diye sorar. Hep iyi niyetinden dermiş bana. Aynı evde değiliz hatta şehirler farklı ama tatilde orda oluyoruz.
Sizin gine iyi bnm ki bana senin bu ayda bebegin yok gibi bu gidislede olmck sanki diyip yatip uyudu ve bn o gece imkansz uyuyamadm kaynana var kaynana var iste nasibimizde bunlar var
Beraber mi yaşıyorsunuz Canım siz? Valla iyimiş kaynanan. Ben artık ağzının payını vericem. Gerçi eşim bana bırak insan oğluna küsmez affeder ama gelinine küser kin duyar diyor. Ama ben yaparsam daha iyi olur bence.Ayy Allah sabır versin. Sesi solugu cikmayan, evinde beni rahat ettirmek icin hicbir seye elimi surdurtmeyen kvme bile bazen tahammul edemiyorum ben :)
Cok yuz vermeyin sınırınızı koyun ona gore konustugu lafı bilsin. Az yesin de kendisine hizmetçi tutuversin bir zahmet kendisi.
Etraftakilerin lafi sozu hic bitmez demekki kayinvaliden de onlarin agzina bakiyor. Al karsina konus açıkça ona gore davransın.
Benimki de tek erkek. Keşke Bi kardeşi olsaymış. :)) ben irtibatı koparmak istemem ama susturmam lazımValla bende 2 yıl olucak esım evın tek oğlu tek gelınıyım fakat gorusmuyoruz çünkü hıcbır sekıkde mutlu olmuyor
Erkek tarafi oyle. Ayni sehirdeydik yeni evliydim yatili misafirim hic bitmezdi. Ustelik calisiyorum. Isteyken gelip beni evde vulamayincada bize bi anahtar yaptirmiyosunuz sokakta kaliyoz derlerdi. Sırf o yuzden sehir degistirdim. Yazin findik isleri var. Ben gitmiyorum. Esimde git demiyo. Arayip niye gelmiyosun diyolar gelemem diyorum. Gecen bayram gittim 1 hafta kaldım. 1 haftada evde 20 kisi var herkes gelindwn hizmet bekliyo. Valla boyle kafam rahat
ALLAH VERECEK CEVABINI CNM BIZIMKI DISLI BIRAZ BENI BASTRYO YANI Allah buyuktr ya insallah bebisini saglikla alirsn kucagnaSeni en iyi ben anlarım Canım. Tek yumurtalığım var diye evlenmeden önce bana başladı, çocuk sahibi olamazsın sen benim oğlum da çocukları çok sever diyerek. Sonrasında hamile kaldım öldü karnımda "Bi bakamadın çocuğuna karnında dedi" şimdi yine hamileyim her konuda "Önce Bi doğur da" diyor bana.
Susma ver ağzının payını, Rabbim dilerse dilediği Zaman olacak de...
Bızı ayırmak isteyen herkım olursa koparırım baglarımı canım kım olduğunun onemı yokBenimki de tek erkek. Keşke Bi kardeşi olsaymış. :)) ben irtibatı koparmak istemem ama susturmam lazım
Of aynı ben işte Can'ım ya. Biz de aynı şehirde değiliz. Bir de aynı evde olsak katliam çıkar sanırım. Napcaz bu kaynanaları? Rabbim günah yazmasın dün içimden "yaşı da genç ya!" diye geçirdim beni bu duruma soktu resmen. Aslında ben hep alttan alıyordum ama, ilk hamileliğim 15. Haftasında ölümle sonuçlanmıştı. Haberi aldıktan sonra beni o kadar suçladı ki ondan sonra buz gibi soğudum ondan. Şimdi de tahammülsüzüm. İsim düşünüyoruz şu ismi beğendik diyorum önce Bi kucağına al da diyor. Bi doğur da bakalım diyor. Sıkıldım bunaldım kafayı yicem artık.
Çözüm bulabildin mi sen?
Yok canim birlikte yasamiyoruz ama biz ilcede yaşıyoruz haftasonlari genellikle ailelerimizin yanina gidiyoruz bir haftasonu kvde bir haftasonu benim annemde kaliyoruz.Beraber mi yaşıyorsunuz Canım siz? Valla iyimiş kaynanan. Ben artık ağzının payını vericem. Gerçi eşim bana bırak insan oğluna küsmez affeder ama gelinine küser kin duyar diyor. Ama ben yaparsam daha iyi olur bence.
Bende hamileyim canım ama malesef bu kendi ailen ve eşinden başka kimsenin umrunda olmuyor aynı dert hepimizde var malesefkızlar sizde hamilelikte tahammülsüz oldunuz mu? Ben aşırı derecede tahammülsüzüm, Ordu'luyum ve bizim oralarda şu an fındık zamanı. Kaynanamı her gün arayan biriyim, çünkü aramazsak trip atıyor ve bu hiç çekilmiyor. Ben de arıyorum bu yüzden. Kendi ailem Almanya'da ve benim hiç köy geçmişim yok. Zaten böceklere karşı da aşırı derecede Bi fobim var. Neyse babam fındık bahçesini bana verdi. Topla eline her sene para geçsin dedi. Fındığımı da kayınvalidem topluyor. Ona da biraz para veriyorum o fındıktan.
Ama her aramamda bana "burda sensiz herkes bana laf ediyor, gelinin ALMANCI tabi ne işi var köylerde dimi? diyorlar diye. Sonra keşke olsan da evimin işini yapsan, köy etekleriyle seni görsem. Hizmet etsen bana diyor. Seneye bir ay burdasın diyor bana. Ama istisnasız her gün diyor bunu Tamam dememe rağmen. Bugün artık o kadar sinirlendim ki eşime yarın da aynı şeyi söylerse artık gelmeyeceğimi söyleyeceğim dedim. Ben sana eş geldim anana hizmetçi gelmedim dedim. Hamileyim zehir etti bana ya. Bir de köyden gelince bende kalcakmış 4 ay yan yanayken hep didişiyoruz, gelmesini Nasıl önlerim? Uzun oldu kusura bakmayın...
Vicdansız bir insanmış. Allah kolaylık versin canım. Acini paylaşmayan insan gelip de seninle konuşmasın. Boş laf da olsa. Allah'ım inşaAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İnsaAllah kardeş istedigin vakit de Rabbim hemen nasip etsin,sağlıkla onu da kucağına al inşaAllah canım. Tüm hevesini kaçırıyor resmen. Onun moral vermesi gerekirken. O da anne onun daha iyi anlaması lazım halbuki.
Çözüm bulamadım maalesef canım. Eşime "Ben yapamıyorum,olmuyor. Bırak beni,seninle anneni de ayirmamis olurum. Geldiğim gibi giderim. Dayanamıyorum artık." dedim. Annemle anlaşmak zorunda değilsin, yılda sadece 1 ay görürsün sen benle evlisin onunla değil diyor. Ama anlamıyor yüzünü bile görmek istemiyorum. Tüm söylediklerine ve anlatmama rağmen konusmamamin sebebini evine gelmeyim diye yapıyor oğlum varsın siz iyi olun çok sevmekten kaynaklanıyor bu çok sevmeyecektim deger vermeyecektim diyor benden için.
MaaşAllah bebise.Ahahaha ne büyük klişe dimi? Hep bunlar onlar bizi çok sevdiğinden kaynaklanıyor, çok değer verdiğinden kaynaklanıyor. Allah korusun ya başka kaynanaya düşseydik? Onlar gibi alttan alan olmazdı. :))
Daha şimdi eşimle mutfakta çok büyük kavgaya tutuştuk. Yılda sadece 1 hafta katlanacaksın onu da yapamıyorsun dedi. Ben de baya Bi bağırıp çağırındım. Odaya geldim, yattım ağlamaya başladım. Ve bebeğim tekmelemeye başladı ilk kez. Anne ben buradayım der gibi. :)
Alttan almamak lazım daha çok başımıza çıkıyorlar.... Böyle çaktırmadan ağzının payını vermeliyiz eşlerimiz de anlamamalı, sonra biz de hep çok sevmekten kaynaklanıyor deriz.
Güzellikle söylemis neden alindn canim o kadar? Silermisin diye sormus en azindan..Biraz gec oldu ama.
Alaahallah bunlarin hepsi ayni ya.
Farkliliklari yok yani.
Krban bayramindada ben boyle bir olay yasadim. Benzeri.
En son mutfagi silermisin dedi.
Sinir krizi gecirip agladim yani.
Bende bu aralar gicik aliyorum.
Sevmiyorum.
Offffff içim daraldı yaa kızlar bu kaynanalar çoğu aynı artık acimiycam diyorum hep bi iyi niyet var icimde ölmeyen...doktora gittik kv de yanimdaydi yani bana inanmadi naz yapıyorum sandı riskli bir hamilelik geçiriyorum psikoloji 0 zaten haftalık iğne ve önemli bir de ilaç kullanıyorum..Daha da naz yapıyorum sanıyor ben hamileyken çamaşırı bile elimde ykardim 9 aylıkken gibi laflar bunları da eşimin yanında söylüyor bak karın bi ise yaramıyor dercesine..kızlar sizde hamilelikte tahammülsüz oldunuz mu? Ben aşırı derecede tahammülsüzüm, Ordu'luyum ve bizim oralarda şu an fındık zamanı. Kaynanamı her gün arayan biriyim, çünkü aramazsak trip atıyor ve bu hiç çekilmiyor. Ben de arıyorum bu yüzden. Kendi ailem Almanya'da ve benim hiç köy geçmişim yok. Zaten böceklere karşı da aşırı derecede Bi fobim var. Neyse babam fındık bahçesini bana verdi. Topla eline her sene para geçsin dedi. Fındığımı da kayınvalidem topluyor. Ona da biraz para veriyorum o fındıktan.
Ama her aramamda bana "burda sensiz herkes bana laf ediyor, gelinin ALMANCI tabi ne işi var köylerde dimi? diyorlar diye. Sonra keşke olsan da evimin işini yapsan, köy etekleriyle seni görsem. Hizmet etsen bana diyor. Seneye bir ay burdasın diyor bana. Ama istisnasız her gün diyor bunu Tamam dememe rağmen. Bugün artık o kadar sinirlendim ki eşime yarın da aynı şeyi söylerse artık gelmeyeceğimi söyleyeceğim dedim. Ben sana eş geldim anana hizmetçi gelmedim dedim. Hamileyim zehir etti bana ya. Bir de köyden gelince bende kalcakmış 4 ay yan yanayken hep didişiyoruz, gelmesini Nasıl önlerim? Uzun oldu kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?