hamilelik ve kist

sielfu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
24
0
86
Antalya
kızlar şimdi bende 4 5 senedir çıkolata kisti var 3 seneye yakın yasmin kullandım sonra bıraktım kistimde büyme olmadı şimdi 9 haftalık hamiletim ve dr. kistim olduğu için benden ca125 testi istedi yaptırdım normal değeri 0-35 arası ama benim 42,30 çıktı dr. değer normal deil dedi ve beni tıp fakultesine sevk etti kistten dolayı hamileliğim tehlikeli olabilirmis tıp fakultesinde muayne oldum bana hiç bişey sölemediler kontrol altında lcaksın dedi ama 1ay sonraya randevu verdi yani demem o ki çlikolata kisti olup hamile kalan veya doğum yapan var mı?.. yardımcı olrsa sevinirim..

evet bu konuda fikri olan varmı arkadaşlar aynı sıkıntı bendede var hamile deilim ama olursam sakıncası varmı

evet bu konuda fikri olan varmı arkadaşlar aynı sıkıntı bendede var hamile deilim ama olursam sakıncası varmı

sendedemi çıkolata kisti var canım çıkolata kıstı hamileliği geciktiriyo bilgin olsun ben evlendikten 1 sene sonra hamıle kalabıldım

evet biliyorumda korunmakta istemiyorum zaman kaybı geliyor.düşüncem saçma ama ne yapacam bilmiyorum aldırmak mümkün değilmi

aslında benim ilk önce ilaç tedavisi ile kistden kurtulmam gerekiyor ama doktorlarda bunun için doğum kontrol hapı veriyo

Back
X