Giderim gitmesine de artik.icimde bi seyler kiridi sanirim bi sorun yoktur belki kuruntumdur.ama ne bileyim karşılık gormeyince olmuyor bazen bazı seyleri yapmak için yapiyor oyle hissediyorum.Ortada büyük bir sorun yoksa siz sokulun yanınaKocanız sonucta. Onlar bizim gibi düşünmüyor, genelleme yapmayayım ama daha düz fikirliler duygusal bakmazlar o yüzden siz ona yanaşın baktınız yine soğuk alın karşınıza konuşun bence
Konustum defalarca ben boyleyim yapmacik davranamam icimden nasil gelirse diyor.yaz oldugunda hep ayri yatar sicakmis balkon yada balkon kapisini ununde yatar serin olsun diyeoturup eşinizle ciddi ciddi bu durumu konuşmalısınız ve ayrı yatmamaya özen göstermelisiniz hamileyim diye ayrı mı yatılır
EvetEşiniz mi öpmeyi sarılmayı sevmiyor ?
2.hamileligim cokta hevesli deil bunlari yapmaya zorlada olmuyorBizim yasak hamileligi ogrendigimiz gunden beri.Artik nasil bir sartlanmisliksa korkudan opusme de yok belki ilerisini istemekten korkuyordur.Ama neden ayri yatiyorsunuz? 3 hafta izmir sicaginda kaldik yine de ayirmadik yataklari.Hani birsey olacagindan degil.Karnimin altina yastigi buyuk koyuyorum o bariyer oluyor cunku cok deli yatiyor esim.Yatak ayirmayin. Gece yatmadan iki uc laf edersiniz,sabah uyaninca bir gunaydinlasirsiniz,karninizdaki tekmeleri beraber dokunup hissedersiniz.Yag,krem suruyorsunuzdur siz de sabah aksam.Acin gobeginizi sabah ta aksam da cildiniz emene kadar izleyin hareketleri beraber,konusun beraber bebeginizle babasi vs diyin.Bu paylasim bile yetiyor bu donemde.Illa cinsellik olacak diye bisey yok.
Ben bi keresinde eşime küsmüştüm ama sarılmak öpmek istiyorum inadımdan sarılamıyordum kıvranıyordum oda konuşmuyordu benle en son dayanamadım yatakta aaa niye ben kendimi cezalandırıyorum ya sen cezalan deyim sarılıp öpmüştümoda sarılıp gülmüştü sizde böyle şakayla karışık bişey yapıp ortamı yumuşatabilirsiniz biliyorum duygusal zamanlardasınız ama hep erkeklermi bizi nazlayacak :)
[/QUOTE
Cok yaptim inadina gidip sarildim optum ama bende de bir yere kadar. 5 seneyi bitirdik.inanin cok nazlanmadim esimin nazini brn cektim
2.hamileligim cokta hevesli deil bunlari yapmaya zorlada olmuyor
Benim istedim disinda ayri yatar.yaz geldimi ilk seneden beri....
Yoooo hep boyleydi.gamilelik olunca ben duygusallastim galibaAşırı kilo mu aldınız acaba? Belki kilolu halinizi beğenmiyordur ama bunu yüzünüze söyleyemiyordur
Iste belki sorun burda konusamiyoruz ne zaman konussak tartismaya gider hep o haklidir kendini haksiz gormez ve benimde artik gucum yok konusmayaOyle sey olur mu ?Her bebek ozel sonucta.Siz yi ne de bir konusun esinizle.Uzuldugunuzu ifade edin.
Bende bilmiyorumaman bebeğinizi düşünün hamilelikte ne kafaya takıyorsunuz bunları
hormonlar, boşverinBende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?