Hamilelik ve makatta kısa süreli sancı

mavi90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
101
14
98
Kızlar günaydın..ben 12hafta 4günlük hamileyim..hamilelikten sonra ara ara popo deliğimin sol ve sağ tarafina kısa süreli bi sancı giriyo bikac saniye sonra geçiyo..skıntı cikarcak bi hemoroidim de yok..hamilelikten mi kaynaklaniyo acaba aynı olayı yasayan var mı

Kızlar günaydın..ben 12hafta 4günlük hamileyim..hamilelikten sonra ara ara popo deliğimin sol ve sağ tarafina kısa süreli bi sancı giriyo bikac saniye sonra geçiyo..skıntı cikarcak bi hemoroidim de yok..hamilelikten mi kaynaklaniyo acaba aynı olayı yasayan var mı

Canım ben böyle bi sıkıntı yaşamadım ama şundan olabilir eğer kendini zorluyosan belki ondan oluyodur. Yoksa bence hamilelikle bir alakası yok. Kabızlık var ise ve sen kendini zorluyosan aşırı derece hemoroidin yoksa bile bu sancıları yapar. Endişe etme bence. Ben daha büyük sıkıntılar yaşıyorum doktorum bana iyisin iyi diyo alış bence :)

Yok kabızlıkta yaşamiyorum aslında.. hamilelikte kalça genisliyo ondan ufak tefek agrilar olabilir diyolar bilemedim..bakalim gecer ins.. :)

Yok kabızlıkta yaşamiyorum aslında.. hamilelikte kalça genisliyo ondan ufak tefek agrilar olabilir diyolar bilemedim..bakalim gecer ins.. :)
Aynı problemi yaşıyorum ben de 19 haftalik hamileyim durumunuzda iyilesme var mi acaba merak ettim.. ara ara kisa sureli benim de sancılarım var ve ben de kabizlik yasamiyorum.. korktum acikcasi.. doktor randevuma da 2 haftam var soramadim..

Ilk üç ayımda ara ara bende yaşadım, kabızlık falanda yoktu sanırım genisliyoruz o yüzden, sonradan azalıyor bence merak edilecek bi durum yok:anneadayı:

Back
X