bırakmak istiyosun ama bırakamıyosundur seni anlıyorum canım ama içebildiğin minumumu içmeye çalış kendine başka uğraşlar bul ne biliyim evdeysen bebişlere falan bişey ör elin oyalanınca unutursun belki çünkü kimisinin sütü acıyomuş diye duydum ben bebek almıyomuş
bırakmak istiyosun ama bırakamıyosundur seni anlıyorum canım ama içebildiğin minumumu içmeye çalış kendine başka uğraşlar bul ne biliyim evdeysen bebişlere falan bişey ör elin oyalanınca unutursun belki çünkü kimisinin sütü acıyomuş diye duydum ben bebek almıyomuş
bence çevrendekileri uyarabilirsin. En azından doğum iznine çıkana kadar ofis ortamında sigara içmemelerini iste. zaten kanunen içmemeleri gerekiyor.
belki bu sayede sen de azaltabilirsin.
bence çevrendekileri uyarabilirsin. En azından doğum iznine çıkana kadar ofis ortamında sigara içmemelerini iste. zaten kanunen içmemeleri gerekiyor.
belki bu sayede sen de azaltabilirsin.
Mesela ileride çocuklarınızın astım olabileceğini şuandaki ultrasonda göremezsiniz ki.
Ben 12 yıllık iyi bi tiryakiydim, Hamile olduğum güne kadar günde bırakın 6-7 taneyi 2 paket sigara içiyordum.
Kademeli olarak 1 hafta da bıraktım öğrendiğim günden sonra.
Zor olmadı mı, oldu elbette. Hamilelikte insan tiksiniyor diyorlar ama bende hiç tiksinme de olmuyor, hala canım istiyor, ama içmiyorum.
Siz de yapabilirsiniz emin olun.
Bende öğrenmeden önce 1 paket içiyordum ve ne zaman öğrendim günde 3 taneye düşürdüm ama içime çekmeye bile korkuyordum bişey olacak diye..Daha sonra grip oldum ve sigaradan tiksindim...Çok şükür kokusuna bile gelemiyorum yani ben şanslıyım. Güzel kardeşim işini şansa bırakma ve bebişin için mutlaka sigarayı bırak...
merhaba güzel bayanlar ciciş anneler
ya kızlar bişey sorcam çok sitresliyim ben ya durduk yere ağlıyor herşeye sinirleniyorum ruhsal olarak bir bunalımdır gidiyor bir iyiyim bir kötü herşeye alınıyor sinir oluyorum sonrada sakinleşemiyorum iş sitreside eklenince tam bir cadıya döndüm sigarayı bırakmıştım yani günde 2veya 3 tane içiyordum şimdi 5-7 yi buluyor yoksa sakinleşemiyorum napmalıyım nasıl sakinleşeyim sigara içerek bebeğime zarar veriyorum tabi kendime daha bir sinir oluyorum sigara kullanıp hamilelikte bırakan arkadaşlar bana yardım edermisiniz siz neler yaptınız
ben gunde 1 paker marlboro icen bir insandim hamileligin 2. Ayinda anca birakabildim 2 hafta zor dayandim aklima sigara geldkce kendimi oyaladm bisiler yedim baska seyler yattm smdi sigara kokusuna dahi dayanamiyorum sadeve 2 hafta icmezsen birakirsn bide ben birden kestim irade meselesi
merhaba güzel bayanlar ciciş anneler
ya kızlar bişey sorcam çok sitresliyim ben ya durduk yere ağlıyor herşeye sinirleniyorum ruhsal olarak bir bunalımdır gidiyor bir iyiyim bir kötü herşeye alınıyor sinir oluyorum sonrada sakinleşemiyorum iş sitreside eklenince tam bir cadıya döndüm sigarayı bırakmıştım yani günde 2veya 3 tane içiyordum şimdi 5-7 yi buluyor yoksa sakinleşemiyorum napmalıyım nasıl sakinleşeyim sigara içerek bebeğime zarar veriyorum tabi kendime daha bir sinir oluyorum sigara kullanıp hamilelikte bırakan arkadaşlar bana yardım edermisiniz siz neler yaptınız
Sigara iciyorum sakinlesiyorum alakasi yok sen onu bilinc altina yerlestrmissin kendini kandiriyorsn kardesim kusura bakms bende gunde 1 pakt icen bir insandm dusuk tehlikem oldu bir anda sigarayi biraktm zorlanmadm mi cok zorlandm ama sadece 2 hfta zorlandm snra alistm smdi kokusuna bile tahammulum yok