Hamilelik ve sivilceeee

Dnzzz48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
65
24
88
29
Merhaba kızlar 4 haftalık hamileyim . Yüzümde aşırı derece sivilce var acıdan duramıyorum fiske fiske oldular . Ilk hamileligimde hiç böyle olmadı oğlum var bu arada 6 yaşında . Ama şuan çok kötü cildim . Neyden oluyor bu bilen var mi ? Şimdiden çok saolun

Hormonal değişimlerden kaynaklıdır büyük ihtimalle. Benim de 24. Haftaya kadar devam etti belim kolum doldu. Sadece az sirke ile maden suyuyla tonik gibi siliyordum kaşıntı ve ağrıya iyi geliyordu. Sonra gittikçe azaldı şimdi hiç kalmadı. Bu arada kızım olacak belki o söylem doğrudur, anneyi çirkinleştirir diye :)

Benimde devamli cenemde
Orda burda 2-3 tane cikiyo ve gunlerce gecmiyo ustelik skilmiyoda ve aciyo. Sudocrem suruyorumda bence oda pek ise yaramiyo

Hormonlarla ilgili canım . 37.haftadayım hala ara ara çıkıyor ama geçiyor hamilelikte ciltte kalan izler normale göre daha da zor geçer o yüzden hiç dokunma kendi kendine geçer .

Bende 20nci haftama girdim sivilceler çoğalmaya başladı küçük küçük dikkatli bakılınca belli oluyor Allahtan hiç sivilcem olmazdı ilk gebeligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…