Hamileliğimi öğrendim ve terkediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii karar sizin ama benim düşünceme göre henüz tek bir hücre olsa bile her canlının yaşama hakkı vardır.Üstelik o bir mucize.Bence bebeğinizin bu süreçte yanınızda olmasına izin verin.Kimse olmasa bile birbirimize sahipsiniz.Dünyada bir sürü anne babası ayrı çocuk var ama hayatlarına devam edebiliyorlar.Bunun da bir farkı yok bence.
Ya siz toplum olarak mucize kelimesinin anlamını bilmiyor olabilir misiniz
Toplumun tamamına yakını doğal yollardan ya da tedavi ile gebe kalabiliyor
Bu kadar sık bir şeyin adı nasıl mucize olur
Kediler köpekler de doğuruyor ayrıca
Mesele istenen bir bebek doğurmak ve babasına rağmen değil sevgi dolu bir ortamda doğurmak

Yeni moda oldu bu kelime

Küçük mucizem
İyikim
Zart zurt

Kolay mı babasız bir çocuk büyütmek ? Tekrar evlenmeye kalksa belkide yarın bir gün o çocuk için herşeyden vazgeçmek. Kendini hiçe saymak, bunları tek başına desteksiz yapacak. Bilip bilmeden vicdanlara oynamayın. Kadın zaten bunun vicdanında
Burda herkes kendi fikrini söylüyor,bende söyledim,kolay değil bende çpcuklarımı aylarca tek büyüttüm zorlularını çok iyi biliyorum öerak etmeyin.
Ablamda 3 çocuk tek büyütüyor hala..Şimdi büyüdüler birey oldular,ve ablama en güzel desteği bizden çok çocukları veriyor şuan.
Ne olursa olsun bir canlının yaşam hakkına son verilmesini doğru bulmuyorum ama isteyen istediğini yapar ben sadece fikrimi söylüyorum

Bir bebeğin anne karnında öldürülmesi ile dogduktan sonra öldürülmesi arasında ne fark var?

Biyoloji derisini boş mu geçirdiniz yav? Bu nasıl bir karşılaştırma böyle? Daha Hücre ile birey arasındaki farkı çözememiş birinin burda yorum yapması inanılmaz. Allah aşkına gidin biraz gelişim biyolojisi, sinir sistemini okuyun canlılik kriterlerini öğrenip öyle yorum yapin.

Biyoloji derisini boş mu geçirdiniz yav? Bu nasıl bir karşılaştırma böyle? Daha Hücre ile birey arasındaki farkı çözememiş birinin burda yorum yapması inanılmaz. Allah aşkına gidin biraz gelişim biyolojisi, sinir sistemini okuyun canlılik kriterlerini öğrenip öyle yorum yapin.
Hücre.. Ne de olsa henüz bebek değil değil mi? :) Ne acı..
Bu forumda üyeysem istediğim gibi yorum yapabilirim lütfen nazik olun.

Cocuk doğduktan sonra aktif iş hayatına dönebilmeniz için epey bi süre geçmesi gerekecek muhtemelen ve dediğiniz gibi hayat bi anlamda bitecek, tüm hayatınız cocuktu uykusuzluktu mamaydı süttü aile eviydi olacak. Bunlar benim diyen adamı bile iyi sarsar

Size akıl vermek benim haddim değil ama yerinizde olsam aldırıp her şeye sıfırdan başlardım. Sağlam bi gelirim, birbirinden güzel hobilerim olsun diye uğrasır ve 2.0 gelişmiş sürüm halimle bu denyodan daha iyi bi koca bulurdum

Evet hücre. O zaman sperm de yumurta da bebek adayı. Çünkü bunlar bir araya gelince bebek oluyor. Her ay adet kanamasıyla yok olan yumurta veya dışarı boşaltılan spermler de bir nevi bebek yok etme yöntemi. Düşük olunca da ölmüyor mu bebek?

Tabi kurallar dahilinde istediğiniz gibi yorum yazarsınız ama herkesi kendi inancınızda sanmayın. Artık herkes her şeyi biliyor, tıbbi gelişmeyi anında okuyoruz görüyoruz. Bilmem kaç bin yıl öncede yaşamıyoruz. Daha önce de yazdım, kardeşine hamile kalan kız çocukları kadınlar var memlekette. Babanız tecavüz edip hamile bıraksa siz doğurur musunuz?

Embriyoya hücre denilince acı çeken bir tek sizsiniz herhalde. Madem bu kadar hassasiniz gidin biraz biyoloji öğrenin. En azından neye vidanın yapıp yapmayacağınızi öğrenirsiniz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X