hamilelik ve spor

sen var seeen :) az uckagitci diilsin. diger sayfada hamileyken cinsel iliski hakkinda fikir aldim diye bas bas bagirip beni sapik ilan eden sen mi beni cirkin buldun :) hayirdir canim orda baya eglenip gulmustun simdi n'oldu? :) isler degisti di mi, haklisin :) daha once de soyledim ben hakaret etmem senin gibi, gomerim. ve dikkat et konusmalarin seni ele veriyo, cok guzel oynatiyosun kendinle haha :) sen yine cahil kimliginin arkasindan engin bilgilerini fiskirtmaya devam et ama pleace :)

Pleace değil please o ingilizce takılma bari ya hala konuşuyorsun.cinsellik ve spor takıntı olmuş sende artık havlama sus biraz.laf salatası boşaaaaa canım komik varya yada yaz sen nasıl gülüyoruz sana ah bir bilsen iki squatla kendini sporcu sanan sen ahhhh çok yazık be...kocan elinden kaçmasın sen dikkat et cicim... Spor yap hatta tüm hamileliğinde lütfen kilo alma.sonra gün gelir birileri alır kocani.senin aradaki ilişki sadece cinsellik ve formunu korumak olduğundan böyle sitelerde ancak konu dışı hav hav...bir daha yaz nolur.hamilelik stresi seni saldırgan alingan ve sorunlu yapmış.kimlik kaygısı yaşamaktasın hamilelik korkusu vb... anxiety başını almış gidiyor.. tedavi ol PLEASE. ...

Begüm bence hiçbir şey yazma. Bu çirkin tabloda olmamalısın canım. Yeterince söylemişsin.

Ya bi de geri dön bi bak bir tane verdiğin cevabı biri beğenmiş mi... karekter ortada...laylu.konuyu kapat ve çek git ...bi de benim yazdıklarımdaki begeni oranına bi bak..tedavi olup geldiğinde seni elbette aramızda görmek isteriz.

Begüm bence hiçbir şey yazma. Bu çirkin tabloda olmamalısın canım. Yeterince söylemişsin.
Haklısın canım.ben niye cevap veriyorsam hala..senin gibi güzel gönullü birinin bana söylemesini beklemişim.artık izleyici olarak laylu.konuyu cevaplarına gülmeye devam.çünkü birtek ben değil kim bi cevap yazsa bagriniyor kendince...

please diye bi "duzeltme" bulmus cok mutlu olmussun, bu da benden sana bi kiyak olmus olsun. bu cahil mutlulugunu bozmak istemem ama karekter diil canim karakter :) kendine saksakci bulmakla dogru yolda olunmus olsaydi canim reaya diye bi topluluk olusmazdi. :) bir de cok tedekkur ederiz ama benim cocugumla bu kadar ilgilenecegine siva kollari basar artik bu cocuk mevzusunu. baskalarinin colugunu cocugunu karisini kocasini kiskanarak bi yere varamiycaksin cunku :) biraz cinselligi onemse de yazik o adam da arzulasin seni. :) o koca totoyla debelendikce daha batiyosun halbuki biraz kucuk olsa her sey daha farkli olabilirdi inan bana :) ama homini girtlak homini girtlak.. iradesine hakim olamayan insanlar topluluguna sahit oluyo yeryuzu, napalim biz de siz gibi varliklari dert etmek yerine dalgamizi geciyoruz :) biz kim miyiz? biz azinligiz canim, biz oyle saksakcilardan hoslanmayiz :)

bende spor yapmak istiyorum.çift rahim olduğu için düşük tehlikem vardı.gebelik öncesi günde 1 saat kondisyon bisikleti sürüyordum.şuan 14 haftalık gebeyim (ikinci gebelik) dr düşük için demedi ama ben gebeler yataın uyusun taraftarıyım dedi eşimde izin vermiyor şimdi dün biraz bisiklet sürdüm bugün kahverengi leke geldi.dr kırmızı olmadığı sürece sorun yok diğer rahimden geliyor dedi.squat yapsam diyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…