Hamilelik ve tahliller

laydiii

Tırtılken kelebek olmak gibi!01.06.2016
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
89
42
38
Doktor bi sürü test istedi hani şu bütün hamilelerde istenen tiroid,rubella,hepatit vs vs vs çok var idrarda dahil kimisi 7 tüp kan vermiş kimisi 2 tüp kaç tüp kan verdiniz arkadaşlar vallahi ateş bastı korkudan 7 tüp nedir ya bi hamileden tek seferde o kdr kan alınır mı? korkuyom çok zaten şu kan alma olayından vallahi beni bi aydınlatın siz kaçar tüp verdiniz

Gebelik boyunca hiç 7 tüp kan verdiğimi hatırlamıyorum.. En fazla 2 tüptür...

hamileliğinin gidişatına göre oluyor bazı seyler. her şey herkeste aynı olmaz
hem kan vermekte ne var ? tsh yuksektır doktorun kan ıster, vitamın degerlerıni bilmek için ister vs. vs
içinden cıkaracagın bi insana degıl de 7 tüp kana mı takıldın yani ?
saymadım ama ne zaman istendıyse kan verdım
kaldı ki,, ilk zamanlar bazılarından 2 günde bi kan istenıyor bebegın degerlerıne bakılmak için

Cnm bnde 9 tüp almışlardı

Kana karşı bi korkum var napiiim hanımlar daha doğrusu kan aldırma deyince betim benzim atıyo istem dışı yoksa takıldığım bişi yok bende zaten kendime kızıyorum yapma böyle diye elde değil herkes malesef cesaretli olamıyor

Keşke sizin kadar cesaretli olabilsem elimde değil sadece sordum zaten 7 tüpse 7 tüp elbet vericem tabikide ama korku bu küçüklükten geliyo malesef

Cnm alınırken kan bakma o tarafa

Keşke sizin kadar cesaretli olabilsem elimde değil sadece sordum zaten 7 tüpse 7 tüp elbet vericem tabikide ama korku bu küçüklükten geliyo malesef
herkesın korkuları farklıdır. kan aldırırken hiç bakma o yöne. doktor ne zaman isterse de kan aldır derım

Ben suan 6 haftalik hamileyim bebegim gorunmemisti sali gunu dr benden genetik kan pihtilasmasi beta kan sayimi derken 16 tup kan istedi ben bugun kurtaja girecektim o yuzden kurtaj islemleri icinde kan alindi ve bebegim bugun gorundu sen 7 tupe takilmissin ben 16 tup verdim ama bebegim benimle alsinlar korkun 2 dk sonra gecer bebegin seninle ya onemli olan o sadece yazmak istedim bende igneden korkan biriyim dr bana 10. Haftaya kadar karnindan igne vuracaksin dedi kan pihtilasmasi icin yeterki bebegim benle olsun raziyim korkma

Ne mutlu size cesaretiniz ve pozitifliğinize kocamam bi msşallah keşke sizin zerreniz olabilsem benim korku anlatılmaz yaşanır bi tuhafım koca kadın inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim maşallah size

Kan alinirken bol bol dua et allah bebeklerimizi bize bagislasin insallahh

Arkadaşlar bu konu benim de kafama takıldı. Bu 1 ay içerisinde çok fazla kan verdim. İlk önce 50 gr şeker yükleme ile tam kan sayımı için 4 tüp kan verdim, şeker yüksek çıkınca 2 gün sonra bi daha 100 gr yükleme için 5 tüp kan verdim ve 2 hafta sonra yani bugun yine tahlil istendi 3 tüp alındı. Bugun kan alındıktan sonra gözü karradı tansiyonum 8/5 e düştü. Sizce bir ay içinde çok mu kan vermiş oldum ? Korkuyırum bebeğime bişey olur mu nokur bişey yazın. Hamileyken sizin de çok kan verdiğiniz oldu mu ? Benim kadar çok tüp kan veren oldu mu 1 ay içinde ?

hamileyken kanınız normale göre artıyor zaten, kansız kalırım diye korkmanıza gerek yok. zaten vitamin folikasit ve kan ilaçlarıyla destekleneceksiniz. ayrıca kan alınırken öteki tarafa bakarsanız kaç tüp olduğunu bile bilmezsiniz.

Benimki kan verme korkusu değil yani zarar vermicekse istedikleri kadar aldınlar. Ama bir ay içinde bu kadar çok alınınca korktum vücudum kansız kalmıştır diye. Bi de fenalaştım alındıktan sonra

28 haftalık gebeyim bu arada. Folik asiti 3. Ay kestik ama gyneferon alyorum günde 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…