Hamilelik ve tansiyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Arkadaşlar merhaba 6.ayin içindeyim önceleri tansiyonum 14.9 arada 13.9 bazende 11lerde 12lerde seyrediyordu ama son 5 gündür iki kere 13.9 dışında hep 14.10 15.10 16.10 çıktı hep hiç düşmedi böyle olan var mı çok mu yüksek

Evet yüksek. Ama 20.haftadan itibaren gebelik tansiyonu oluşur derler. Siz en iyisi doktorunuza danışın çünkü yüksek tansiyon riskli olabilir. Gebelik zehirlenmesi vs bin tane durum söz konusu olabilir.

Evet yüksek. Ama 20.haftadan itibaren gebelik tansiyonu oluşur derler. Siz en iyisi doktorunuza danışın çünkü yüksek tansiyon riskli olabilir. Gebelik zehirlenmesi vs bin tane durum söz konusu olabilir.
Hep gidiyorum takipe alınsın diyorlar gerisi yok ozeldeki druma sordum oda proteine bakılsın dedi enkisa zamanda gideceğim bi sormak istedim teşekkür ederim

Cok tehlikeli

Bugün 15.11 çıktı snra 14.10.daha sonra bi 13.9 düştü dinlenmiştim tabi onda snra tekrar 15.10 14.10 diye gidiyo sol kolda. Ölçüm yapiyorum acile gitsem olurmuki

Bugün 15.11 çıktı snra 14.10.daha sonra bi 13.9 düştü dinlenmiştim tabi onda snra tekrar 15.10 14.10 diye gidiyo sol kolda. Ölçüm yapiyorum acile gitsem olurmuki
Evet gidin ve muhtemelen tansiyon ilaci kullanmaniz gerekecek doguma kadar. Endise etmeyin, cok standart bi ilac veriyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…